Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sköna sommar

Alltså hur underbar är inte sommaren?! Vill aldrig att den ska ta slut samtidigt som jag längtar lite smått till hösten då lägenheten är klar och då vi har kommit in mer i rutiner. Idag jobbar F dag ett på sitt nya jobb och snacka om att han förmodligen är SÅ glad just nu?! Jag är jätteglad för hans skull och det känns underbart att han har hittat något som han verkligen kommer att trivas med! Den fjärde augusti drar även jag igång med mitt heltidsjobb och ska då fortsätta arbeta med bloggen. Ska bli spännande att se hur jag ska få ihop både jobbet och bloggen. Hoppas att jag hittar någon strategi som funkar för just mig. Har lovat att jag aldrig ska bli en sådan där bloggare som uppdaterar dåligt så ni kan förvänta er ett par inlägg om dagen även då! 

Just nu har vi min mormor och bror här och det känns så underbart. Får lära mig massor med nya vegetariska recept och har även fått en kokbok full med tips om goda rätter man kan laga. Ska testa varenda en av dom så småningom! Vi har hunnit vara på IKEA, mysa vid havet och massor av annat kul. Idag står Liseberg på schemat och imorgon så ska vi promenera runt i stan. Vet ni förresten vad som hände igår? Vår bil gick sönder. Det var verkligen det sista vi behövde just nu och det känns ärligt talat SÅ jobbigt att jag höll på att börja gråta. Vi får försöka laga den temporärt med silvertejp (haha) och laga den ordentligt sedan när vi har ekonomi till det. Att slänga ut runt 7000:- på det bara sådär i dagens läge känns inte sådär jättejätteaktuellt om man säger så. Annat måste gå före och prioriteras i vårt liv just nu! Saknar livet utan bil lite ibland. Bilar kommer bara med massor av problem och det är alltid något som måste fixas eller underhållas. Bensin, skatt och försäkring ska betalas och jag tror totalt att bilen kostar oss runt 6000:- i månaden. Tänk vad mycket annat kul vi hade kunnat göra för dom pengarna?! Ångest! Men ja, bilen behövs ju och underlättar när man ska storhandla, åka långt eller ta sig någonstans snabbt. 

Nej nu ska jag sluta gnälla och göra mig iordning och sen är det dags att åka iväg. Ha en underbar dag! Kram! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish