Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej på er <3

Vill börja med att tacka er för er värme, er kärlek och ert stöd. Jag har verkligen isolerat mig helt med familjen och varken kollat sms eller några appar. Har bara varit för mig själv i mina egna tankar och känslor + legat i sängen större delen av tiden och vilat. Jag ser allt ni skriver (har kollat igenom allt nu!!) och jag är SÅ himla överväldigad av kärleken ni lämnat! TACK!! Blir helt rörd av hur mycket ni bryr er om mig och vår lilla bebis. Och till er som känner mig och som inte fått svar på sms – förlåt! Jag har bara verkligen inte orkat just nu. Vill bara vara för mig själv med mannen och barnen.

Hade ett inplanerat samarbete idag sedan länge tillbaka som jag inte kan avboka så var tvungen att öppna datorn nu ikväll. Annars hade jag inte gjort det alls på ett tag till! Hoppas att ni förstår. Men jag mår bra och bebisen mår bra. Iallafall just nu och vad jag vet. Började blöda lite efter operationen innan denna helg och det pågår fortfarande så jag hoppas att det avtar snart. Och jag väntar fortfarande som ni kanske förstår på provsvaren och livet är på paus. Är som i en bubbla just nu. Försöker att bara vila och lägga all tid där den hör hemma! Men förhoppningsvis så får jag komma igång lite med sociala medier snart och känna att det är kul igen.

Hade varit nog jobbigt att gå igenom detta som ickegravid men allt känns bara så mycket värre när jag vet att jag bär det finaste som finns i min mage. Allt blir så mycket mer känsligt, sårbart och läskigt direkt.

Tack igen för all er kärlek. <3

Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Läste vad du skrivit på Instagram, gud vad skönt!!! Grattis eller vad man säger! Gissar att du fortfarande är i risk med cerklage och allt vad det innebär men måste vara så skönt och veta att det inte spridit sig och att du kan slappna lite mer nu. Men räknas man som frisk redan? Eller det mest att det är återfallsrisken första två åren? Vet inte hur det fungerar 😊 vila nu massor!!

  2. Mia

    Du gör helt rätt och bra att du är mest sängliggande då trycket ökar neråt ifall du rör dig mycket på cerklaget. Hoppas verkligen allt ska gå vägen för er ❤️ tänker på dig!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish