Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Inlägget innehåller reklamlänkar och reklam för Revolution Race

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår okej. Har börjat lära mig att leva med illamåendet lite smått och lärt mig hur jag ska äta och hur ofta. Tycker inte att medicin eller åksjukearmband hjälper och har börjat acceptera läget. Får verkligen hoppas att det går över runt vecka 12 vilket trots allt är väldigt snart. Har ju inte bloggat så mycket dom senaste veckorna och har inte heller delat med mig så mycket av graviditeten.. Så tänkte skriva lite om den nu i ett inlägg direkt efter att jag har publicerat detta.

Annars då? Huset är just nu fullt av vackra blommor och bara det gör mig på bättre humör. Nu är jag 27 och har haft mysiga dagar av firande både med vänner och min man. Ska gå igenom och redigera lite bilder så kan jag lägga upp här sen så att ni ser vad jag har haft för mig.

Dagens mamma och toppen finns HÄR.

Åt lunch med min Tove idag. Hon hjälpte mig även med lite jobb.

Hur fina blommor? Blir så lycklig i hela kroppen av snittblommor!

Dagens middag blev detta. Gröt som jag kokat upp med banan, havremjölk, vaniljpulver och kanel. Toppad med mandelsmör, proteinella och varma hallon. Försöker få i mig iallafall ett ”vanligt” mål om dagen och annars vill jag helst bara äta gröt och mackor hela tiden.

Och min kod GABRIELLA15 ger er just nu 15% på hemsidan hos Revolution Race! Ni kommer direkt dit HÄR.

Önskar er en fin fredagskväll och en härlig helg! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Alexandra

    Vilka byxor har du på bilden och fungerar dom med gravidmage tror du? Tycker inte om när det trycker för hårt mot magen..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish