Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej på er och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men är lite sänkt och känner mig tom. Hände något i helgen som gör att jag är så berörd. Att det känns som att livet inte kan fortsätta bara sådär. Är egentligen så egoistisk som inte mår bra då det inte alls är något som har hänt mig. Men det rör människor nära mig.

Annars är det bra och allt rullar på. Helgen har varit fin men vi åkte hem från Finland en dag tidigare än tänkt. Fick hem barnen redan under gårdagen och avslutade söndagen efter att ha handlat, tränat och fixat hemma med en middag hos bästa vännerna. Barnen var så glada över att få busa och leka. Vi gjorde hemmagjord pizza och myste.

Gårdagens sena frulle.

Avbruten nagel, sol ute och god dryck. Undviker koffein men kan inte låta bli när jag har dessa och GAAM hemma. Ibland får man unna sig.

Fyllde kylskåpet till max igen. Nu är vi redo för veckan. Har äntligen organiserat så att vi har grönsaker i en låda och potatis/morötter/lök i en.

Jolie hade klänning i vanlig ordning.

Fick gymma med bästa sällskapet. Barnen är alltid så snälla på gymmet.

Handlade med barnen. Även om dom är lugna och lyssnar (dom gjorde faktiskt det igår) så blir man alltid lika svettig, haha.

<3 <3 <3

Vi gjorde jättegoda pizzor och jag ska gå all in på mitt glutenfria nu igen. Har fuskat så mycket och får alltid problem med magen och tungan (har geografisk tunga som triggas av bland annat socker och gluten har jag märkt med åren) + att jag bara känner mig uppblåst i kroppen och tung i huvudet. Just gluten och socker fungerar verkligen inte för min kropp tråkigt nog. När jag har haft en period där jag ätit som jag ”ska” så kan jag få för mig att fuska och jag får problem direkt. Redan dagen efter. Det är så drygt! Efter pizzabaket lämnade jag och Tove männen med alla barn och åkte och lagade mina två trasiga naglar, fick mina bryn noppade och så blev det en stund i solariet med. Det är sällan det händer nu för tiden då jag vet hur dåligt det är för huden och hälsan men jag är stolt över mig själv att mitt beroende av solande är ett minne blott. Har haft perioder i mitt liv där jag har solat exakt varje dag. Inget jag är stolt över men det är en så härlig känsla att ligga där och bara slappna av. Vet inte varför men jag har alltid älskat det och älskar det fortfarande. Alla har vi ju våra laster och det har alltid varit en av mina.

Världens bästa bonuspappa!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Marielle

    Ang. geografisk tunga – Är de något du lider av och när insåg du att de var de du hade? Min dotter har haft de sedan 4 månader och jag är lite orolig för hur de kan komma att påverka henne i framtiden..

    Ha en fin dag! ☺

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Jag har mycket problem när jag har det i form av sveda och sår! Är jättejobbigt 🙁 har nyligen fått utskrivet på recept för att lindra! Men har olika ”illa” från gång till gång. Man lär sig leva med det men är alltid lika jobbigt när skoven kommer, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish