Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

15:46

Dagens lunch!

Hämtat ut två par nya trosor som jag beställt. Måste verkligen lugna mig med att köpa underkläder, haha. Men tycker typ att det är lika roligt som att handla barnkläder när jag har en bebis. Eller inredning. Det är roligare än att köpa vanliga kläder till och med ;p

Äter ju probiotika varje dag och ska testa denna i 30 dagar nu. Man häller det över mat eller dryck för förbättrad tarmhälsa.

Nu ska jag hämta paket, tvätta, städa och laga middag! Återkommer med recept =)

Hoppas att ni har en fin dag såhär långt. Kram/G

Kommentarer

  1. Malin

    Håller helt med, omöjligt o inte köpa 🤭 O livet är för kort för fula underkläder! (Absolut de är en definitionsfråga vad som e snyggt o inte!!) MEN KLÄ upp er för er egna skull, i de ni känner er snygga och bekväma i – så blir allt roligare, ja lovar.

  2. Johanna

    Haha gud får hemska flashbacks till när jag var nykär och överraskade min sambo med sådana underkläder… gör det aldrig igen, han dog av skratt och frågade om jag skämtar. (Jag blev ledsen för jag hade såklart hellre velat ha en annan reaktion).

    Idag skulle jag inte tycka det var härligt att pressa in min kropp i det där, men det beror ju på att min kropp ser annorlunda ut.

  3. Sabina

    Du vet att det där inte är underkläder. Snarare förspel, sex, porr kläder. Vilket är helt okej att köpa så klart. 🙂 Man kan inte mer än undra varför du vill visa upp denna ”porriga” sida av dig?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      För mig är det vanliga underkläder men det är ju en definitionsfråga 🙂 dom är lite ”finare”bara. Visar inte min porriga sida utan visar allt från mat till barn till underkläder till inredning till alla typer av inköp osv. Den porriga sidan lovar jag att jag har privat för mig och min man, alla dräkter och roliga saker osv, haha 😉 kram!

      1. Sara

        Hahaha, du är rolig du;)
        Jag håller nog med tjejen ovan tills jag läste din kommentar och kände. Man måste ju leva lite:) du vidgar mina vyer. Du får mig ta ut svängarna och du har inspirerat mig att sätta mig själv först o se till mina behov i livet. Behov av vila,träning,mat. Och att va mig själv mer:) så hejjadig:)

          1. Sara

            Tack fina du❤❤❤
            Det du skrev nu värmer verkligen.
            Jag har aldrig varit den viktigaste personen i mitt liv o mina behov har jag alltid låtit stå tillbaka för andras.
            Tyvärr har detta blivit extremt tydligt sen jag fick svåra förlossningsskador. När jag behöver få mina behov tillgodosedda av andra. Typ vila så får jag inte det.
            Men senaste veckorna så TAR jag vilan o annat jag behöver. (Vår dotter e 6 år o jag kämpar med kroppen fortf.)

            Kanske får köpa nya underkläder också. Just nu är jag extremt ledsen på min sambo men vet du. Det är ju för mig och inte för honom jag ska va en sexbomb;)
            Ha en toppenkväll.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish