Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Utrensning

Har spenderat hela dagen åt att rensa ur hemma. Hälften ska slängas och hälften ska till loppis. Fått ordning på vinden och i förrådet och fått ut allt som legat och tagit plats under Jasons säng. Visst känner man sig 100 kg lättare när man rensar ur hemmet? Jag gör det iallafall, haha =)

Och denna fina vas fick vi av mannens bästa vän när vi gifte oss. Tycker den är så fin att ha just tulpaner i.

Önskar er en fin eftermiddag och kväll! Kram/G

Kommentarer

  1. Anne

    Jag tycker att det är hjälpsamt om man redan när man är på väg att handla/ klicka hem nåt frågar sig om man verkligen behöver det här? Är jag villig att betala, hämta hem, packa upp, förvara, tvätta, etc eller har jag redan en pryl/ plagg som är likvärdigt? Är det värt exempelvis 8 h arbetstid för att köpa detta? Bästa tipset för att rensa är att minska inflödet av saker. Gör så stor skillnad, och bra för miljön!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish