Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Från idag

Här kommer lite bilder från idag! =) Har för övrigt ätit samma frukost varje dag sedan vi kom hit, haha.

Hoppas ni har haft en fin fredag såhär långt. Kram /G

Kommentarer

  1. Sandra

    Du är så fin!
    Har du något tips på att börja träna och gärna rasa i vikt haha, jobbar 8-10 timmar om dagen på förskola och är helt slut på vardagarna 🙈

    1. Sara

      Mitt bästa tips är att försöka hitta en träningsform man verkligen gillar. Då är sannolikheten störst att man orkar hålla i med träningen över tid. Du kommer kunna få viktnedgång som resultat oavsett om du vill börja med promenader, löpning, gym, gruppträning, crossfit, yoga eller något annat. Det viktiga är att man rör på sig. Rasa i vikt är däremot inget att rekommendera då det oftast är varken hälsosamt eller hållbart.
      Om du har råd skulle jag vilja tipsa om att anlita en onlinecoach som hjälper dig med upplägg och stöttar dig under tiden. Väl värt varenda krona! Lycka till!

    2. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Tack fina du <3 Åh förstår helt! Håller med Sara om att det är dumt att rasa i vikt men att försöka avsätta den tiden som finns till att träna om det är det du vill. Går alltid att få in ett litet pass. Kanske pass är något för dig? Då känner man lite mer att man "måste" åka dit för att man bokat in sig till gruppträning och när man väl är där så blir man mer motiverad av alla andra runt omkring <3 Ät bra mat och bra mellanmål också. Heja dig, du är grym!! Och perfekt som du är. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish