Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att ni har haft en jättefin helg. Det har jag! Kikar in om en stund med bilder från den – det har verkligen varit full rulle hela tiden och vi har hunnit med mycket kul. Idag åker barnen till sin pappa och jag och min kille reser mot Frankrike ikväll. Ska bli så himla mysigt men kommer sakna mina små massor.

Idag så ska vi: 

– Träna på nya gymmet och handla selleri efteråt för en sista juice hemma. Har varit duktiga och druckit den varje dag sedan vi kom hem från Spanien!

– Ska filma ett samarbete för Skinroller! Rabattkod kommer på instagram. Ska också ta tag i mailen och lite annat. Min kille ska iväg och jobba några timmar på sitt håll med.

– Vi ska boka vigselförrättare! Så att vi får datumet vi vill ha för bröllop. Ja, ni lästre rätt. Vi ska gifta oss och min kille friade i helgen så nu går jag runt och är förlovad. Är helt pirrig och lycklig och framförallt så jääääkla kär. Om en månad får jag bli hans fru på riktigt. Så sjukt.

– Fixa min bokföring för förra månaden!

– Tvätta, gå ut med all tvätt, städa och fixa i ordning här hemma så att vi får komma hem till ett rent och fint hem.

– Ska göra naglarna och tror att det blir en superljus grå nyans. Hade vita förra månaden, ljusrosa denna månad och är bara sugen på något nytt men samtidigt får det inte bli ”för mycket”. Gillar ju naturliga och enkla färger när det kommer till naglarna. Funderar också på att göra matta naglar!

– Städa ur en av bilarna inför resan då vi ska ta oss till Stockholm först där flyget går ifrån.

Önskar er en underbar start på veckan. Stor kram/G

En bild från Barcelona =)

Kommentarer

  1. JT

    Stort grattis, kul att ni vågar gå eran egen väg! 👏🏻💪🏻💕

    På tal om det där med att du ska bokföra, jag läser till mäklare precis som du, är nu på kursen extern redovisning, har du läst den?
    Kan du ge några tips på det här med redovisning osv.
    Jag tycker det är suuuuppperrr svårt. Hatar dessutom siffror 😂😂

  2. L

    Ni kommer inte hålla ut tillsammans. Varningsklocka när saker går för fort fram. Säger bara lycka till med skilsmässan igen. Men är man nykär är man såklart dum i huvudet. Han vill bara kontrollera dig

  3. A.L

    Men grattis 😊 håller med andra som kommenterar LYSSNA INTE PÅ ALLA NEGATIVA MÄNNISKOR! För mina föräldrar så gick allt jätte fort dom träffades -93 och fick mig -94 och sedan gickte dom sig -94 också och har nu varit gifta i 27 år!!!

    Ni verkar som gjorda för varandra 😊

  4. Elin

    Storr grattis till förlovningen! ❤️ Och du? Lyssna inte på alla som snackar skit. Du är kär! Han är kär! Ni satsar! Var stolt! Kram E

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish