Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Innehåller reklam för Bubbleroom

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår jättebra och fick svar på alla mina blodprover som jag lämnade kring yrseln förra veckan. Allt såg bra ut så det är jätteskönt. Ska få göra en magnetröntgen på huvudet också för säkerhets skull men den tar jag efter att vi kommit hem från Spanien i början på november. Annars så blöder jag fortfarande lite efter skrapningen men har pratat med stället som jag gjorde den hos och det är tydligen heeeelt normalt. Är så trött på det nu och vill bara ha min kropp och mitt liv tillbaka + få tillbaka min ägglossning och mens.

Imorse firade vi Jason som fyller sex år idag! Så idag för sex år sedan blev jag mamma för första gången och hela mitt liv förändrades. Det känns så stort och overkligt. Min stora, lilla kille som är så klok och utvecklas så mycket just nu. Han frågar så mycket sedan han började skolan också.. ”Mamma, vad är klotter?”, ”mamma, får man slå främlingar?”, ”Får man tackla varandra när man spelar fotboll?”. På tal om fotboll så spelar han fotboll varje gång jag hämtar honom på fritids och vill börja fotboll igen på fritiden med. Han har ju gått i det förut för ett par år sedan och då var det inte lika populärt även om han tyckte det var småroligt redan då. Men till våren tänker jag mig att han ska få börja det igen! Och Jolie ska nog få börja i dans eller liknande.

Här var han bara ett halvår! Min bebis! Och jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta men gud vad jag längtar efter att ha en bebbe igen. Men allt har sin tid och snart är det förhoppningsvis vår tur.

Imorse fick han iallafall våffeltårta och sin sista present som såklart var ett spel till hans Nintendo. Det ska han få spela i helgen och han är så peppad! Till tårtan så köpte jag färdiga små våfflor, vispade grädde och hade ”bara bär”-sylten + bananer, hallon och blåbär mellan alla lager. Toppade med grädde och bär. Barnen åt och åt så den verkade lyckad, haha.

Har hunnit träna med min kille idag också!

Och nu ikväll var vi bjudna på middag hos min fina svärmor! Barnen fick massor med roligt godis och fick marängsviss till efterrätt med. Men är det födelsedag så är det!

Vår kvällsrutin nu är bad/dusch och sedan får dom välja var sin godnattsaga att se på tvn i sovrummet. Efter det sätter vi på godnattsång och så somnar dom. Jag ligger fortfarande med dom i vår säng och när vi går och lägger oss bär vi över dom till Jasons rum. Tanken är väl att framöver köpa en större säng till dom så att dom kan nattas i sitt rum och då slipper vi bära över dom med.

Och måste förresten visa er dessa! Ni vet ju att jag älskar probiotika och dessa ska ju vara extremt bra. Så dom ska jag prova nu ett tag framöver. Finns ju bättre/sämre varianter av probiotika och denna ska ju höra till den bättre kategorin.

Och just nu så har jag en kod hos Bubbleroom som ger er 10% på allt! JOSS10 som alltid =)

Önskar er en fin kväll! Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish