Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Jag ska göra mina bröst

Alltså gud vilken ångest jag har över detta inlägg. Känns som att hälften av er kommer att börja hata mig nu då det är allt annat än vad jag står för i vanliga fall. Eller ja, jag har alltid stått för att man ska få göra precis vad man vill med sin kropp och det gör jag fortfarande. Men jag själv har ju dock alltid sagt att jag inte kommer att lägga mig under kniven någonsin om det inte är något medicinskt. Och jag har varit rätt tydlig med det för er också… Det är nog därför det känns lite extra att skriva detta inlägg. För att det blir en sådan dubbelmoral från min sida. Men man får ju ångra sig och det har jag faktiskt gjort. Jag var på min första konsultation i Stockholm redan i slutet av 2019. Men vi landade då i att jag har mycket bröstmjölk kvar och att man inte vet hur brösten kommer att se ut när dom är ”tomma” från mjölken. Nu har jag ju slutat amma sedan rätt länge tillbaka och Jolie är fyra år i vinter. Ni som har följt mig länge vet att jag alltid har haft väldigt stora bröst både innan barnen och under tiden som jag har varit gravid och ammat. Det har alltid varit en del av mig och jag har som ni också vet alltid trivts bra i u/v-ringat och toppar där jag kan framhäva mina bröst. Idag har jag typ B/C-kupa och jag hade mer än det dubbla förut. För mig har detta varit en konstant tanke rätt länge och jag har sedan 2019 gått på sex olika konsultationer på fem olika ställen. Både i Umeå och i Stockholm. Detta har jag inte bloggat om då jag har funderat mycket på hur jag ska göra, vad jag egentligen vill stå för och vem jag faktiskt är. Nu har jag landat sedan ett halvår tillbaka i vad jag vill och nu den 1a juli så ska jag operera mig. Det känns skönt att jag har min kille här hemma med nu då jag har någon som kan ta hand om mig och hjälpa mig den första tiden efter operationen.

Jag kommer inte att göra stora, onaturliga bröst utan vill återställa så att det känns som innan. Jag kommer att göra dom naturligt ”hängiga” och bara fylla upp lite då jag har lite lös hud. Dom kommer förmodligen att vara lite mindre än när jag hade mina naturliga med. För mig handlar det inte om att skaffa bomber utan mer om att få tillbaka det jag hade innan. Jag har valt att försöka älska mig själv som jag är men har samtidigt hela tiden haft i mitt bakhuvud att jag faktiskt KAN fixa detta och därför inte borde låta bli då jag verkligen saknar känslan av att ha större bröst. Och det där med att älska sig själv är ju också klurigt. Jag har genom hela mitt liv haft dålig självkänsla och i perioder tycker jag om mig själv mer och i andra perioder mindre. Men i grunden trivs jag med mig själv i det stora hela. Jag har landat i att jag är 26 år och en egen människa. Jag har burit och gett liv till två små människor och jag förtjänar detta om det är något jag faktiskt önskar att göra. Och jag ska förhoppningsvis leva rätt länge till och om jag då kan göra något för mig själv som gör att jag kan trivas bättre både med och utan kläder så är det värt det för mig.

Det jag kommer att göra är en vanlig bröstförstoring. Har inte behovet av ett lyft eller så. Kommer också att passa på att fixa min navel när jag ändå är sövd då jag som ni vet sedan innan har varit inne på att operera. Jag har ett litet bråck sedan min andra graviditet och det kommer nog aldrig att påverka mig i livet om jag inte går upp mycket i vikt eller blir gravid igen. Det sistnämnda blev ju plötsligt ett alternativ igen och jag vet att man kan få tillbaka bråcket då men risken för komplikationer av ett navelbråck är ändå mindre om man åtgärdar det innan man blir gravid igen. Anledningen till varför jag inte har gjort detta innan är dels inte syns alls om jag inte har uppblåst mage (typ mensmage) och för att kirurgen jag pratade med tidigare sa att det kommer att bli synliga ärr runt naveln av det. Han sa också att jag förmodligen aldrig kommer att få problem av det då det är så pass litet så länge jag inte blir exempelvis gravid. Den kirurgen jag ska till nu kommer att lägga ärren snyggt i naveln så att dom inte syns och då känns det mycket bättre.

Jag kommer att göra mina bröst hos Said på Nordiska kliniken då jag fått läsa så mycket fina ord om honom och även har en vän som har gjort brösten flera gånger på grund av komplikationer som jag vet att han i slutändan ”räddade” upp. Så det känns tryggt. Det är inget samarbete heller så att ni vet. Och jag vet inte hur mycket jag kommer att vilja skriva eller dela med mig av heller. Det beror helt på er också! Om ni vill läsa om det eller inte. Det är som sagt dags redan nu den 1a juli och jag åker ner redan dagen innan för en sista konsultation och genomgång.

Ni får tycka precis vad ni vill om detta och jag respekterar att alla har olika åsikter när det kommer till skönhetsoperationer. Jag har som ni vet alltid, alltid sagt att alla får göra precis som dom vill men att jag själv inte kommer att göra något. Men man blir äldre, saker förändras och jag har ändrat mig. Jag hoppas att ni uppskattar min transparens iallafall och att ni känner att jag alltid är ärlig mot er oavsett vad det gäller. För det vill jag vara och det tycker jag att ni förtjänar. Därför väljer jag att skriva detta inlägg öppet också istället för att göra det i smyg och sedan låtsas som ingenting. Ni behöver inte tycka att det jag gör är rätt men jag önskar ändå en respekt bland kommentarerna då det är bara min kropp och mitt val i slutändan.

Och just det. Innan jag får tio kommentarer om att jag gör detta för att jag har en ny kille – nej. Han säger tvärtom att jag inte behöver göra något alls och att jag är helt perfekt som jag är. Och det säger han varje dag. Så detta handlar bara om mig och ingen annan. Sedan uppskattar jag att jag har honom nu då jag inte alls vet hur jag kommer att må efteråt och det är skönt att veta att jag inte behöver vara helt ensam hemma dom första dagarna/veckan efteråt.

Kram/G

Kommentarer

  1. Ida

    Skulle verkligen råda dig att gå till en ordentlig Underklädes affär och be dom mäta ut din storlek. Jag jobbade på Change Lingerie förut, dom har Skandinaviens största utbud av storlekar, du är absolut inte en B-C kupa. Ännu viktigare sen när du gjort brösten att du har en BH som verkligen sitter på din kropp!:) om jag inte missminner mig nu har Change köpt upp Twilfit också, så har du vägarna förbi antingen Change eller Twilfit så gå in och be om hjälp, be att dom mäter dig och prova ut BHar, både modell och storlek!:) hoppas operationen går bra❤️

  2. E

    Jag tycker alla får göra som dem vill och hade det varit helt riskfritt så känner jag bara GO! Men..jag har upplevt dig som ganska hälsosam och nästan hypokondrisk (som du själv har sagt vid några tillfällen). Hur ställer du dig till att det finns risk att bli sjuk av brösten just för utseendets skull? Tex om man mår dåligt kan man ändå inte glädjas av ytligare saker. Jag har själv varit kroniskt sjuk och blivit bättre med hjälp av kost och livsomställning så jag vet att det är absolut det viktigaste i livet, är man frisk så kan man njuta på riktigt!

  3. Emma

    Fiiiiina vackra du! Man lever bara en gång o gör precis vad man vill med sin kropp. Så hemskt att du ens ska behöva be om ursäkt. Ville bara flika in att jag själv o vänner har snarare ångrat att dom blev för små och hängiga. Jag gjorde droppformade och efter att ha fött två barn vill jag bara göra om till runda. Dom är liksom fortfarande för små o hängiga för att kunna gå utan push up bh :(. Har 325 nu men kmr göra om till 550 runda i höst/vinter. Det är jätte vanligt att man känner att dom blev försmå så tänk på det ❤️.. Så löjligt det där med pojkvännen, att ens behöva förklara. Det är ju aldrig ens pojkvän som ”ber” om det. Han blev kär i dig nu inte i ”om du fixar brösten”…. Såååå kul för dig gumman!!! Nu blir du bara ännu mer farligt snygg 😭🥰😍👌👌!! Kolla om du kan fixa rabatt kod 😁💕💕💕💕⭐️✨⭐️✨🥰💃

  4. Frida

    Din kropp å du bestämmer. Såklart att man kan ångra sig för de e ju som du säger. Man ändras ju me åren ju äldre man blir. Ja tycker inte att de e dubbelmoral du har för ja tycker att de här me skönhetsoperationer har blivit så stort å på något vis en ”dum” grej för pratar man om de så tar dom flesta de som att man ska som du skriver göra jätte stora bomber eller förändra hela sitt ansikte m.m å de e ju inte de en skönhetsoperation alltid handlar om utan de kan ju faktiskt i många fall va som du själv ska göra att typ bara ”rätta till dom” om man nu kan uttrycka dig så. De e svårt å förklara genom att skriva va man menar men ja hoppas att du förstår va ja menar å även alla andra som läser dina kommentarer å som lämnar en kommentar. Ja tycker att du gör helt rätt emot dej själv om du vill göra detta. Ja hejjar på dej å håller tummarna för att de går bra å blir så som du tänkt dej.

    Du e en fantastisk människa. Ja har inte följt dej mer än ett år kanske ca men tycker att allt du gör på sociala medier e helt fantastiskt❤️

    Lycka till å som sagt ja hoppas att de kommer gå bra å att de blir precis så som du tänkt dej❤️

    Haha🤣 såg efter ja hade skickat denna kommentar till dej att ja hade skrivit den under din maträtt🤣 men nu e den under de rätta inlägget🤣❤️

  5. Em

    Älskade Gabriella. Detta är någonting jag kommer ihåg att du bloggade om redan för mååånga år sedan när Jason hade fötts. Det är absolut ingenting att skämmas om och så extremt vanligt idag. DU gör vad DU vill och har tänkt på detta så länge. Unna dig.
    Undrar bara av ren nyfikenhet nu då du snabbt nämnde att möjligheten fanns att du och din kille velat skaffa fler barn i framtiden, kan man amma med bröstförstoring?

    Kram ❤️

  6. Malin

    Snälla läs på om breast implant illness först❤️ Vi är såååå många kvinnor, flera hundra tusen som är drabbade av detta.

  7. Denise

    Ditt beslut till 100% <3
    Men, läs snälla på om Breast implant illness. Så man är medveten.

    Jag tog ut mina för 2 år sedan efter ha haft mina i 6 år. Det är kemikaliebomber vi opererar in i våra friskaa kroppar och som hudvävnad, muskler, blod påverkas av.

    Det finns många fall där man påvisat att vissa kemikalier från implantat har gett Lymphoma (BIA-ALCL, dvs cancer hos immunförsvaret som sprider sig).

    Detta borde vara en varningstext hos alla skönhetsklinker, men så är inte fallet, de vill sälja såklart. Hade man tagit en spruta med alla dessa okända kemikalier i kroppen? Tror inte det.

    Malinbjork är en influencer som delat med sig av sin resa i stories om man vill veta mer🙏🏻

    Bara man är medveten vad man stoppar in och hur det påverkar sin kropp så är det helt upp till varje person att bedöma riskerna.

    Vill vara väl, kram!

  8. Tintin

    Jag ska göra mina (igen) på nordiska förhoppningsvis i slutet av året. Bokat konsultation i september! Kommer göra magen med ”mommy makeover” efter 3 graviditeter och en viktnedgång som heter duga ☺️ Jag kommer inte vilja ha det där ”naturliga resultatet” du skriver om haha. Det är bara du som bestämmer över din kropp.

  9. Linda

    Jag gjorde mina i mars. Det var det bästa jag gjort för mig själv! Är så himla nöjd och bekväm i mig själv nu. Har också två barn och var så missnöjd med brösten efter att ha ammat.

  10. Hannah

    Helt rätt, har själv fött 2 barn och alltid sagt att jag aldrig skulle lägga mig under kniven. Men efter länge betänketid och funderingar så skulle jag faktiskt vilja göra precis exakt samma som du. Vill inte ha hårda stora ballonger men naturligt. Lycka till 🙂

  11. Carina Miller

    Viktiga är ju att du är nöjd med din kropp 🙌😁 mår du bra o trivs så kör o strunta i allas kritik tankar o ärligt avundsjuka 🙏

  12. Andrea

    Jag har gjort brösten och inte ångrat det en sekund 🙂 tanken är att fylla dem med fett snart för att få ännu mer volym. Älskar tuttar 😀

  13. Zenja Jonsson

    Självklart ska du göra det som känns rätt just för dig❤️Skit i andras åsikter, stå starkt rotad i dig själv. Go girl 👍👍👍

  14. Eva

    Du ska göra precis det DU känner och vad andra tycker är upp till dom, men dom har ingen anledning till att nedvärdera dig i ditt beslut.
    Och ärligheten har du alltid haft med oss alla som följer dig. Du inspirerar oss alla på alla sätt och vis.
    Och jag håller med din nya kille, du är riktigt fin som du är, men det är alltid du själv som bestämmer om just din kropp och vad du behöver göra för att må bra ❤️

  15. Elin 🌟

    Självklart stöttar vi dig i det! ❤️ Jag gjorde mina efter jag fått barn och har aldrig ångrat mig! Jag är lång, slank, har höfter och rumpa men brösten försvann totalt! Hade stora innan graviditet och gick till en A-kupa. Kändes inte som jag! 🙁 Så kör!! 👏🏼 Och grattis till kärleken igen! ❤️ Kram E

  16. Emma

    😍❤🙏🏻 Jag förstår precis vad du menar i de du skriver. Klart man har rätt att ändra sig. Man ändrar åsikter osv hela livet. Inget fel. Tyvärr kan ju en graviditet ”förstöra” de man en gång va så glad i när de kommer till kroppen. Mycket omställningar iom en graviditet/eller fler. Är man inte nöjd och det GÅR with fixa, varför skulle man inte ❤ man bestämmer själv vad man lägger pengarna på / till. Man jobbar för det och gör precis det man vill. Lycka till och hoppas dem blir precis så som du vill ❤🙏🏻

  17. NILLA

    Klart du skall göra precis som du själv vill! Det är ju din kropp!!
    Jag har också precis bestämt mig för att görs nya bröst…45 år och nyskild, haha…men jag gör det endast för MIN skull och det är något jag funderat på länge!
    Älskar din blogg och fast jag är 20 år äldre så tycker jag om att läsa om din vardag!
    Keep up the good work, du är GRYM!! ❤

  18. Caroline

    Jag gjorde ett lyft och bröstförstoring för 8 år sedan.Jag har inte ammat men hade mycket lös hud då jag gått upp/ned i vikt. Jag har aldrig ångrat min operation. Älskar mina bröst och att jag tog det beslutet. 😍😃

  19. Katarina

    Du ska göra precis vad Du vill..!!, vad Du mår bäst av..!!, sååååå sorgligt att det finns vissa människoapor som kommer att döma:(((( och du känner dig tvungen att förklara dig.., det ska du absolut inte behöva göra!!!, grymt att du gör det men vem fan bryr sig vad andra tycker..???!!, lycka till o stor kram!

  20. Maria

    Jag gjorde också mina bröst efter två graviditeter, då brösten som blev kvar inte alls var några jag trivdes med. Man ska göra det som känns rätt för en själv och skita i vad alla andra tycker. Din kropp, ditt beslut.
    Gjorde förstoringen på Nordiska kliniken med och jag är så otroligt nöjd. 😍

  21. Ulli

    Du ska naturligtvis göra som du vill, det jag tänker på är att det kan gå fel och bli allvarligt som man har läst om. Va rädd om dig.

  22. Therese

    Såklart att du ska göra detta om det är vad DU vill, tycker du är modig som vågar berätta om detta! Ett sådant ingrepp är INTE fel, och framför allt inte om man gör det för sin egen skull. Det är din kropp, och du ska inte ens behöva försvara dig i något sånt här, utan bara köra! Jag hejar på dig, och tror att detta kommer bli super 💪🏻 Du får väldigt gärna uppdatera om denna resan, har också egentligen aldrig velat göra mina bröst, men har också under senaste året verkligen känt att det är något jag vill för att få må bättre över min egen kropp, då brösten är det som faktiskt trycker ner självkänslan som mest. All lycka till, och ser fram emot en uppdatering om det kommer! 😍

  23. Isabella

    Jag gjorde mina bröst sommaren 2016 och är en utav de bästa val jag har gjort i mitt liv. Är så himla nöjd och två barn senare med amning så har dom såklart påverkats men är bara lite mer ”naturlig” nu 😍 Kör hårt!

  24. Tvåbarnsmamman

    Självklart är det din kropp och ditt beslut! Vill inte att du ska ta mitt inlägg på fel sätt men ja jag tycker att det går lite emot att påstå att du duger som du är. Jag menar inget illa med det utan generellt sett om någon gör en skönhetsoperation känns det konstigt om personen hävdar det för då har hen uppenbarligen inte varit nöjd. Jag tänker mycket ur ett bredare perspektiv också att ju fler influensers gör operationer desto mer ”normen” blir ju till exempel silikonbröst då. Till slut är det så vanligt att naturliga bröst inte längre är det vanliga utan något som kräver ingrepp blir det. Känns tråkigt att unga tjejer ska känns att det måste opereras eller fixas för att vara vacker och sexig. Sedan är det en stor pengaindustri bakom som tjänar pengar på folks osäkerheter. Har också läst en del om brest implant illness som drabbar en del, kanske inte så vanligt men ändå. Sedan måste jag skriva att du har redan vad jag kan se på bilderna väldigt fina och fylliga bröst! Själv har jag hängiga bröst som blivit litegrann utan fyllning efter graviditet och viktnedgång. Pengarna har jag men något hållet emot mig att göra ingrepp. Även tanken att de behöver bytas ut efter några år. Lite flummigt inlägg och menar inget illa utan ville lyfta ett annat perspektiv! Lycka till med operationen!

    1. Lis

      Håller helt med, tycker det är så sorgligt att unga kvinnor idag känner att det behövs operationer för att duga som de är. Det är en sak att säga att alla duger och är fina men det är en annan grej att faktiskt leva efter det. Önskar att fler kunde stå emot samhällets normer och visa våra barn att vi faktiskt är perfekta precis som vi är, utan en massa ingrepp där (oftast män) tjänar pengar på vår osäkerhet. Sen självklart, det är din kropp och ditt val (och bättre att vara ärlig med det såklart) men jag tycker ändå att det är ledsamt men de tendenser som hela samhället visar, vilket jag till stor del tror beror på att vi matas med bilder på ”perfekta” kroppar och liv via social media.

    2. N

      Varför går man emot ”du duger som du är” för att man gör en bröstförstoring? Egentligen? Det är väl inte bara svart eller vitt, det ena eller det andra? Isåfall är det ju samma sak med att färga håret, sminka sig, köpa moderiktiga kläder.. Jag har gjort en förstoring och jo jag DÖG som jag var, precis som alla jag känner duger precis som de är. Jag skulle aldrig ha en åsikt om hur andra borde göra eller hur de ska se ut. Däremot kände jag mig (ännu mer) nöjd med mig själv efter operationen, helt utan att tycka att andra borde ändra sitt utseende. Man kan ha komplex eller vilja ändra något utan att se det som att man inte duger. Mitt perspektiv 😊

  25. Denise

    Va roligt! Att göra brösten är något av det bästa jag har gjort. Jag har ammat 3 barn. Varav 2 med implantat och det funkar fin fint. Man ska göra det som känns rätt för en själv 🙂 stort lycka till!
    Nu har du redan bestämt dig för klinik och inte bett om råd eller tips. Men jag vill ändå nämna och höja Bella kliniken i Helsingborg. Johan Nordqvist har utvecklad Nordquist-tekniken och lägger in implantatet i armhålan (inga fula ärr under brösten). Kanske gör de så på nordiska oxå? Det är iaf en fantastik teknik och jag är så nöjd.
    Önskar dig all lycka! Kör ditt race och bry dig aldrig va andra tycker och tänker. Din kropp, ditt liv, dina beslut <3

  26. Julia

    Tycker di gör helt rätt som gör detta för dig själv!
    Jag gjorde mina bröst på nordiska kliniken men hos Mattias som va grym! Men nu är jag gravid och mina tuttar är som bomber! Kommer lätt gå tbx ocj fixa dom när jag fått mina två barn som jag vill ha❤️
    Tycker du är grym som vågar stå på dig och berätta och de viktigaste är att du är nöjd och vill detta ! Sen kan restan slänga sig i sjön så sa jag och jag är så glad att jag tog de beslutet 2019!

    You glow girl!

  27. Emma

    Instämmer med de andra, jag uppskattar verkligen din öppenhet och tycker att du bidrar med något väldigt viktigt och som tyvärr saknas både på internet och I samhället i stort: ett forum där du visar att det är OK att dela med sig och säga vad man vill – UTAN inskränkningar och fördomar. Som många andra uttrycker är du en förebild för många.

    Du skriver och berättar att du funderat på det här under flera år, gått på flera konsultationer och valt att genomföra operationen på en seriös klinik där du känner dig trygg! Det är det enda viktiga. I övrigt delar du med dig och berättar så mycket du vill! Håller med flera andra om att det jag helst vill få veta är att ingreppet gått bra och att du mår OK efteråt <3

    Håller för övrigt med om det som många påpekade några inlägg ner: Fy fan vad kul om du gjorde en kollektion tillsammans med Aimn! Den hade sålt slut direkt ju!

  28. Ida

    Gör exakt vad DU vill med din kropp! Jag är 30 år och tvåbarnsmamma som förstorat brösten två gånger. Jag tycker det är snyggt med sillisar och mina så förjävliga ut efter min första graviditet. Jag har ändå 550 cc men det är inte många som vet att jag gjort mina. Men alla som vet är helt positiva och förstår mitt beslut. Du behöver inte förklara dig. Om du vill och har råd, varför inte?! Många av mina vänner och bekanta har också gjort brösten, men bara för att du är offentlig ska du behöva försvara dig. Jag älskar att känna mig sexig och porrig utan kläder framför min sambo eftersom JAG känner mig fin. Han stod bakom mitt beslut till 100 % och jag hade gjort det oavsett vad han tyckte. Jag lovar att alla negativa kommentarer handlar om avundsjuka. Tror fler hade gjort brösten om dom hade råd.
    Hoppas du blir nöjd! Du har valt bästa kliniken, jag gjorde också mina där. Kör på! 😊

  29. M

    Din kropp ditt beslut ❤️❤️ Jag är nöjd med mina små bröst men däremot min mage efter 2 graviditeter så har jag en hängmage, Hur jag än tränar/äter/går ner i vikt så har jag en lös mage. Jag har länge velat ta tag i den men har lovat mig själv att vänta för vi vill ev skaffa en tredje men sen efter den så är det jag som lägger mig under kniven för en bukplastik 😍

  30. Erika

    Alla får göra vad man vill med sin kropp utan att någon har med det att göra. Du är grym å ger att alltid så bra tips <3 Kram Erika tvåbarnsmamma

  31. Bell

    Fattar inte hur man ens orkar bry sig om vad andra tycker? Gör bara det du vill herregud. Gjorde själv brösten och inte brydde jag mig om vafan andra tyckte, ska jag känna mig dålig eller dum som person bara för att andra tycker och säger annat? ALDRIG!

  32. Tintin

    Tycker verkligen inte du ska behöva ursäkta dig för att du väljer att operera dina bröst! Dina följare följer DIG och DITT liv och har väl ingenting att göra med vad du gör med din kropp. Kram till dig fina Gabriella!

  33. J

    Gjorde mina för 1,5 år sen. 360cc Motiva Ergonomix hos Mattias på Nordiska.
    Gick hur bra som helst, åt endast Alvedon efteråt (mår dåligt av morfin). Sååå bra bemötande!
    Den enda nackdelen jag kan komma på är att brösten åker isär när man spänner bröstmusklerna, vilket syns om du har urringat eller bikini typ. Annars är jag JÄTTEnöjd. Så naturligt resultat.

    Mejla om du har några frågor😘

  34. Rosa

    Du är så fin som du är men det är helt ditt val. Känner du att du vill, ska du helt klart göra det. Blir spännande att följa. Lycka till 🙂

  35. Ananda

    Starkt att dela med dig. Du är en fantastisk förebild med väldigt bra värderingar oavsett hur du väljer att göra i den här frågan. Heja dig och tack för att du delar med dig. Du är mänsklig och du är beundransvärd. Tack! ❤
    Förresten: att fixa titsen är mitt bästa beslut någonsin även om jag var nöjd innan också. Gör det som känns rätt- heja dig!

  36. Paulina

    Det hade varit väldigt lärorikt och spännande att följa dig steg för steg genom processen, mina bröst har också förändrats så otroligt efter två graviditeter och amning, funderar starkt på att operera mina och hade varit så kul att se hur processen går till! Tycker absolut att man ska göra det man vill för att må bra!

  37. Annika

    Såklart ska du göra precis som du vill, det är din kropp. J
    Jag uppskattar mycket att du skriver att det inte är ett samarbete.
    Om jag få komma med ett tips så hade jag personligen skjutit upp operationen till hösten, det är en större risk för infektion i snitten när det är varmt. Blir det infekterat så kan ärren bli lite mer osnygga:) men som sagt bara ett tips.
    Jag ser att några vill att du ska uppdatera ang operationen och hur brösten är efter.
    Jag kan tycka att det kan räcka med en uppdatering om att du mår bra och att allt gått fint.
    På så sätt så ”uppmuntrar” man ju inte till operation, just i det tycker jag man har ett ansvar som influenser.
    Hoppas du förstår vad jag menar och att detta är min personliga åsikt. Du gör så klart vad du tycker är bäst 🙂
    Hoppas allt går bra. Kram

  38. Hanna nilsson

    Man ska göra precis det man känner för och det är helt okej. Man ska inte ens behöva ursäkta sig för detta men jag förstår känslan då jag själv gärna ursäktar mig. Jag har precis bokat tid för förminskning av brösten. Jag har alltid haft väldigt stora bröst(65h) till min ynka längd på 158cm.
    Nu efter två barn känner jag att det är dags, storleken är densamma och jag är inte bekväm i det, känns som att mina bröst tar upp halva min kropp 😂

    Som sagt, vi kvinnor förändras mycket i och med graviditet, amning osv. Så alla kvinnor borde förstå oavsett om man är för eller emot bröstoperation.

    Du gör helt rätt, lycka till! Hoppas vi får följa processen, läkning osv. Väldigt intressant och speciellt när jag själv också ska operera mig.

    Trevlig midsommar vackra du 💕

  39. Amanda

    Har själv gått i tankarna att göra mina bröst då jag alltid haft väldigt små och det är något som stört mig hela livet, men framförallt nu när jag är 27 och ser ut som ett barn på överkroppen.. Så jag hade gärna läst om du velat dela med dig av din resa <3

  40. Sofie

    Jag tycker det är bra att du är öppen med det. Tror du kommer slippa onödiga spekulationer då. Man gör vad man vill med sin egen kropp. 👍

  41. Denise

    Hej.
    Jag har gjort mina bröst naturligt större på nordiska hos Mattias och är verkligen så nöjd. Du ska göra det som känns bäst för dig, lycka till, fint att du är så öppen (från en som följt din blogg i flera år och går nog in minst två gånger per dag)

  42. Emma

    Tycker att alla får göra precis som de själva vill. Jag opererade min näsa dagen då jag fyllde 18 år då jag mådde så sjukt dåligt över den knöl jag hade över näsryggen, gjorde två operationer. Har aldrig ångrat det beslutet. Hoppas du blir nöjd, för i slutändan är det enbart det som räknas, att DU är nöjd ❤️

  43. FennieGistedt

    Så jävla bra inlägg!! Tycker det är såå bra att du inte bara kör dubbelmoral utan även nämner att du vet om att det blir så. Tycker du gör som alla andra : precis vad fan du vill med din kropp! Ingen annan än du har ens talan om vad du gör och inte gör med din kropp! Så, you go girl!!!😍👏🏼😘

  44. FennieGistedt

    Så jävla bra inlägg!! Tycker det är såå bra att du inte bara kör dubbelmoral utan även nämner att du vet om att det blir så. Tycker du gör som alla andra : precis vad fan du vill med din kropp! Ingen annan än du har ens talan om vad du gör och inte gör med din kropp! Så, you go girl!!!😍👏🏼

  45. Helena

    Do it!!! Det bästa som hänt mig!!! 🙌🏽 Men blev lite annorlunda efter jag fick mitt första barn dock 🙈😂 Fick njuta av perfekta boobies i 1år. Men ska göra om dom sen efter jag har skaffat mitt andra barn.

  46. Lisa

    Så ärligt och fint skrivet inlägg, tack för det! Det är mänskligt att ändra sig! Speciellt när det angår en själv. Lycka till på operationen. Skulle så gärna vilja veta mer om din ”bröst-resa” och hur du upplever allt! Kram från en trogen läsare sedan flera år tillbaka. ♡

  47. Olivia

    Tycker precis som du att alla får göra som de vill även om jag inte är intresserad av det, men det kan lika gärna ändras för mig med i framtiden! Det jag tycker är bra är att du berättar det och att du kommer/har gjort det. För det som blir skevt är när folk smyger med det och man tror att personen i fråga är så naturligt. Då blir det helt plötsligt skeva ideal! Du är grym!

  48. Sofia

    Jag älskar att du är öppen och berättar om det. Stort plus till dig för det! Det som gör dig till en bra influenser. Du är ärlig, öppen och transparent. Lycka till!

  49. Sarah

    åååh har funderat på samma jättelänge också! så intressant! hoppas du gör blogginlägg om själva operationen sen, hur du upplever att brösten känns efteråt och allt sånt man vill veta 😀 lycka till! ❤️

  50. Ninna

    Din kropp, ditt beslut🙏❤️❤️❤️ sålänge du mår bra och trivs spelar det ingen roll vad någon annan tycker

  51. Maria Nydahl

    Jag gjorde en bröstförminskning för snart 1 månad sedan bästa beslut jag gjort för nu slipper jag få ont i ryggen & benen när jag promenear 😀😀
    Du behöver INTE förklara varför du ska göra det är bara DITT beslut 😊

  52. Malin

    Jag kommenterar ALDRIG annars. Men nu, heja dig som står upp för det. Livet är för kort för att inte göra det man kan påverka för att vara nöjd själv! Får du skit för detta, säger det mer om den personen än om dig!

  53. J

    Du ska inte ens behöva förklara dig, du ska få göra exakt vad du vill med din kropp utan att riskera att bli påhoppad. Tyvärr finns de ju folk med för mycket fritid som gärna kommer med pekpinnar om det ena och det andra, vilket är så fruktansvärt synd… jag opererade mina bröst för nästan exakt 8 år sen och planerar att göra det igen när jag är klar med barn (har två, drömmer om 2 till) då dom fått en helt annan form och blivit ganska slappa (inte så konstigt!) . Lycka till! Det kmr bli så himla bra

  54. Annichen

    Jag operation mina bröst på nordiska kliniken efter 4e barnet. Lite strul med inställd operation osv och fick en annan kirurg en jag tänkt innan men den jag fick va så bra! Han är chefs kirurg där och riktigt grym! Mina bröst är så naturliga och syns inte ens att dom är opererade. Fått 2 barn till efter och dom har bara blivit finare efter varje barn! Hade B innan barn, A efter och nu C! Så nöjd 😃

  55. Annie

    Är så tacksam för att du väljer att vara ärlig och dela med dig. Som 20-åring är det nästan varannan dag jag ser perfekta bröst på Instagram och funderar på varför jag inte föddes så. Och flertalet av dessa förnekar att de rört sin kropp eller vägrar att svara på om det stämmer. När det sedan visar sig att de har gjort brösten, känns det lättare att vara nöjd med sig själv med vetskapen att de inte haft turen att födas med perfekta bröst. Dvs. Tack för att du är ärlig och inte bidrar med skeva kroppsideal! 🙂 hoppas att operationen går bra utan komplikationer 😀

  56. L

    Du är en stor förebild för många, även mig! Som du säger så förändras livet och även ens tankesätt om saker, det är ju helt naturligt. Starkt av dig att bara va helt ärlig, dessutom gör du ju detta för din egna skull, vilka är ens vi att komma med pekpinnar? Har själv tänkt fixa mina bröst när jag fått sista barnet vilket är om kanske ett par år. Är ju häftigt att det ens går att göra liksom. Tycker alla ska få göra precis som dom vill. Du är grym Gabriella! ⭐

  57. Madeleine S

    Men klart du ska göra dina bröst! Man ska älska sig själv och vara nöjd, kan man och vill man av egna själv operera bröst, göra fillers eller liknande så ska man anser ser jag!
    Och jag kommer verkligen stanna kvar, jag läser din blogg på grund av dig och hur ärlig och fin du är som person & att du ens vill dela med dig av en sån här sak är stort! ❤️ All lycka till när det är dags och jag hoppas du kommer känna dig så jävla snygg! 😊 kram på dig!

  58. Emma

    Du behöver verkligen inte förklara dig! Du går inte emot att ”man duger som man är”. Man förändras efter en graviditet och att inte komma tillbaka till sin tidigare kropp är verkligen något som kan tära. Du gör exakt vad du vill med din kropp, och kan tycka att man duger precis som man är ändå ❤️ Det är verkligen inte hyckleri! Stark du är som berättar. Du är supervacker och jag är glad för din skull att du gör något som får dig att må bra! Och att du hittar kärleken! Kramar!!!!! ❤️❤️

  59. Denise

    Man ska göra vad man själv vill, precis som du gör nu! <3 Jag är gravid just nu men ska också operera brösten så småningom efteråt. Kram och tack för att du delar med dig🥰

  60. Anna

    Jag gjorde en bröstoperation efter jag fått mina två barn. Bästa beslutet och känner mig så fin igen, precis som innan barnen. Gör det som känns rätt för dig ❤️

  61. Ida

    Älskar din blogg och att följa dig så ser fram emot att få följa med på denna resan också. Dessutom är det din lycka som räknas så you go girl 😍 hoppas du får det resultatet du vill ha 🥰

  62. Åsa

    Jag tycker
    1: du gör det som känns bra för dig!
    2: alla ändrar åsikter genom livet!
    3: starkt att du skriver som det är och är öppen med det!
    4: toppen att du inte har det som ett samarbete!
    Lycka till!

  63. Louise

    Jag som läsare uppskattar din ärlighet och håller med om att alla får göra som de vill med sina kroppar. Menar inte detta för att låta otrevlig, men eftersom du ”frågar”, jag är inte intresserad av att läsa mer ingående om ingreppet (kan endast tala för mig själv) pga vill inte läsa om detta överallt, då det är så pass vanligt, och själv på något sätt påverkas till att dessa typer av operationer är en bagatell. Jag hoppas att allt går bra för dig ❤️☺️.

  64. Sandra

    Finaste du! Du ska inte behöva gå och oroa dig för att berätta❤️Det är din kropp, ingen annans!💕Jag står bakom dig till 100% (trots att jag själv inte skulle vilja göra något liknande) och jag tycker inte du ska behöva förklara dig överhuvudtaget❤️Man har all rätt att ändra sig och om du landat i att detta är något du känner att du vill göra ska du bara köra❤️
    Många Kramar och stort lycka till!💕💕

  65. Angelika

    Förstår dig ☺️ Man får ju göra vad man vill med sin kropp ☺️ Jag skulle själv vilja göra en operation för att återställa till hur det var, men känner inte att pengarna finns ☺️

    Hoppas att allt går bra och att du blir nöjd ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish