Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Känslig

Gud vad jag är känslig idag, haha. Har gråtit typ 13 gånger och vill bara ha närhet och massor med kramar. Var så längesedan jag kände mig älskad av någon annan än barnen och det på något sätt en så tung känsla. Usch. Speciellt när man är så närhetskrävande som jag faktiskt är. Nej, hörrni! Jag har fasiken gjort det bra som inte har hoppat in i ett förhållande bara för att slippa vara själv för att sova ensam och inte kunna få mysa när man vill börjar typ göra fysiskt ont nu. Iallafall vissa dagar! Typ idag.. Tror att det är abstinensen som talar fortfarande + PMS som jag har just nu. Haha.. Aja.

Ikväll ska jag sysselsätta mig med att vika tvätt och rensa + sortera kylskåpet. Har köpt massor med lådor att ställa saker i så att det ska bli mer ordning. Vill ni se före och efter? =) Kommer nog bli stor skillnad!

Har en så fin body idag trots att jag är lite sorgsen. Fina kläder piggar upp. Den kommer från NAKD! Älskar ryggen på den men den var lite svår att fånga på bild.

Har tvättat precis allt här hemma idag. Det ni ser är kanske 1/4 av det.. Mitt heltidsjobb kommer för alltid att vara tvättstugan tror jag.

Tre morötter, ett äpple och en stor rödbeta + en liten bit ingefära = sant och SÅ jäkla god juice som dessutom är fullproppad med nyttigheter. Tips, tips, tips.

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Denize

    Jaaaaaaa visa före & efter bilder när du rensar & organiserar kylskåpet 😍😍 vad du använder & vart du köpt allt 😁😁❤️❤️

  2. W

    Hej! Skickar massa kramar och kärlek till dig<3 Kanske en konstig fråga men tänkte att du och dina läsare kanske kan hjälpa mig; vad fan köper man i födelsedagspresent till världens finaste kille?? Han är en sån som ”har allt” och inte önskar sig något. Kanske någon här som har köpt en jättebra present till sin partner?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men ååååh så kul!! Laga supergod middag och köp allt han älskar till kvällsgotta, ge massage, en upplevelse tillsammans! Eller fyll en korg med alla hans favoritprodukter, kalsonger, hans favvogodis/snacks osv. Och sätt cellofan runt! Brukar oftast bli uppskattat och såå fint 🙂 Men finns kanske andra som har jättebra tips här i kommentarsfältet? Kram <3

  3. -Jenny-

    Jag har fattat det mellan raderna som att du haft någon slags förhållande med en och samma kille sedan skilsmässan? Inte att du hoppade på första bästa eftersom du är kräsen men att du verkligen träffat någon som du kände WOW för men som inte var bra för dig? Har jag fattat fel?

  4. Elin

    Jaaa vi vill se hur du organiserar i kylen! 😍 Och du.!? Du har inspirerat mig till att börja träna! Tredje passet idag och jag är såld! Nu ska här byggas muskler! Men vad kör du för proteinpulver? Sen vill jag veta dina BÄSTA övningar för rumpa och höfter! Puss 💋

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men gud så glad jag blir!! 😀 så roligt. Heja, heja dig! <3 Hip trusts och benböj både med ett ben och båda. Kolla kategorin träning här på bloggen så finns det lite men ska gör mer sådana inlägg snart.:) och proteinpulver har Fitnessguru som är bäst! Och så dricker jag gainer från Massive mass! Stor kram!! <3

      1. Elin

        Tack fina! <3 Ska spana in kategorin träning, så långt tänkte jag inte 😀 Ha det bäst! Du är grym! Kramar i massor

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish