Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hello tisdag

Och hej fina, fina ni!

Fick lite ångest igår kväll över att idag är min sista dag med barnen denna vecka men känner samtidigt att det ska bli skönt att få lite extra egentid. Jag går igenom mycket privat just nu och all avlastning är bra avlastning. Så ska tacka och ta emot att barnens pappa tar lite extradagar och låter mig vila. Ska typ sova, äta, träna och sova lite till heeeeela helgen.

Hittade denna bild från några helger tillbaka och den fick mig att känna att det faktiskt blir lite skönt att få en extra barnfri helg ändå. Det blir ju verkligen såååå kaos med barn =) Klart att det är mysigt med men ni förstår nog ändå hur jag menar, haha. 

Hur mår ni förresten? Jag mår bra och hade en så mysig kväll igår med Tove och alla barn. Vi lagade spagetti och köttfärssås, myste med barnen och så åkte småkillarna iväg på thaiboxning medan vi var hemma med tjejerna. Dom lekte så bra tillsammans i vanlig ordning.

Annars så hann jag träna en stund igår med. Körde tunga hip trusts och lite andra ben/rumpövningar med.

Min senaste skönhetsshopping. Concealerborstar och fransar:

Och MÅSTE tipsa om dessa! Glutenfria, mjölkfria och typ fria från.. allt? Och så sjukt, jäkla goda. Får cravings på dom! Ska köpa mer idag =)

Vill bara ta tag i mitt kontor så att det får bli klart någon gång..

Och en liten glimt ur min garderob! Älskar peppen när jag står där inne naken och väljer kläder, haha. Varför har jag då ”yes” inramad bland dom andra peppande grejerna? Jo, för att jag säger ”ja” till livet och lever lite efter ”om du får en chans  – ta den och om den förändrar ditt liv, låt den” =) Så när jag ser min lilla tavla så påminns jag om att inte vara feg och våga chansa och våga säga just ”ja”.

Och min dammsugare ser fortfarande ut såhär då jag varken har orkat eller haft tid till att hitta en annan lösning.. Men den suger bra iallafall så den får väl se ut så ett tag till.

Kolla vad barnen hade ritat åt mig!? Jag dör så söta! Fick genast åka upp på kylskåpet.

Önskar er en fin dag! Puss puss och kram/G

Kommentarer

      1. P

        Tack för dina tips! Är glutenallergiker å att se vad du handlar är en av mina favoritsaker på din blogg ❤ kram

  1. Christina

    God morgon, så skönt att bara ta hand om sig själv! Det ska man inte ha dåligt samvete över. ❤️Det ÄR ju så att det blir lite kaos överallt hemma med barn.
    I know…. Man städar och plockar konstant ju. Och jag har ju två barn precis som du. Det är ju ett heltidsjobb bara det! 😅 Älskar att komma in på din sida, så mysig blandning och lite pepp inför dagen att se hur du har det!
    Ja du fattar! Måste fråga; var är den fina vita skålen från?! Och ja man måste våga!! Tänker ibland att vad är det värsta som kan hända? Och ofta är det inte något annat än att man misslyckades. Och då är det väl egentligen bara att gå vidare. Nästa utmaning lyckas man förhoppningsvis!
    Stor kram 🥰 och var rädd om dig /Christina

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men VISST! Känns som att det är det enda man gör. Tack snälla du, du anar inte hur glad jag blir <3 den är från Jotex!! Och det har du sååå rätt i! Stor kram och ha en underbar kväll <3 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish