Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Laser/permanent hårborttagning

Får mycket frågor om lasern som jag gör var sjätte vecka för håret på kroppen. Om det funkar osv. Så tänkte att jag ska skriva ett inlägg om det. Jag har alltid haft tjockt och MÖRKT hår. Har ni sett mina ögonbryn? Typ sådana hårstrån har jag på benen och där nere med. Jag är ju inte helsvensk så tror att det beror mycket på det. SÅ tacksam över mitt hår på huvudet som är sjukt tjockt och fint + mina ögonbryn, ögonfransar osv. Hade aldrig velat byta bort det mot något. Men då blir ju hårväxten såklart mer på andra ställen med som ni kanske förstår, haha..

Ni som har följt mig länge vet att jag har skojat om att jag lägger 90% av min vakna tid på att ta bort hår och det är inte riktigt sant såklart men jag har alltid behövt vaxa mig ofta osv. Vaxning var ju det bästa jag visste innan jag upptäckte lasern. Brukade passa på att vaxa mig med sockervax när jag var i Stockholm innan jag började med permanent hårborttagning. Hade egentligen vetat om att laser fanns rätt länge men hade också hört att det inte funkade superbra. Och jag var inte jättesugen på att lägga typ 50.000:- på något som inte funkade perfekt. Men det är bland det bästa jag har gjort för mitt utseende!

Iallafall. Jag gör ju benen och brasilianskt nu med lasern och är SÅ nöjd. Nu kan jag gå typ två veckor helt utan att raka mig och ändå vara len! Har fortfarande lite hår men det är inte mycket alls och jag gjorde första behandlingen förra sommaren. Dom håren som är kvar nu är dessutom fjuniga då lasern inte tar dom lika bra. Jag hade väldigt bra utgångsläge då ”maskinen” målsöker på just mörka hårstrån vilket jag har.

Och ni som har frågat om biverkningar osv. Det har hänt en gång att jag har blivit bränd runt bikinilinjen då jag är rätt solbränd (brun i huden) och lasern som sagt söker sig till mörka pigment. Men det blir bara som en liten pigmentförändring och nu efter några veckor så har dom märkena försvunnit helt. Annars har jag inte varit med om några biverkningar eller liknande utan bara varit så himla, himla nöjd. Man får inte vaxa sig eller rycka bort håret när man gör laser utan man måste raka sig mellan behandlingarna. I början tyckte jag att det var drygt men nu är det som sagt inte allt för mycket som växer ut längre.

Nej, hörrni. Har ni ”ickesvenskt” hår som jag och vill ha bort det så är det verkligen det bästa jag har gjort! Tror inte maskinen kan ta ljusa eller orangea hår alls men just mörka hår är det verkligen toppen mot. Så glad att jag började och tänk att jag en vacker dag inte ens kommer att behöva se en rakhyvel någonsin mer. Vill göra armhålorna med egentligen men har ju en tatuering i hela min armhåla på ena sidan vilket gör att det inte går, haha.. Önskar att jag hade vetat om det här med laser innan jag tatuerade mig där. Men men =) Vaxar iallafall armhålorna så har rätt tunt hår där med då håret såklart blir tunnare för varje gång man vaxar.

Och om det gör ont? Yes, det är painful som tusan och speciellt där nere men man klarar det ändå. Brukar typ gråta och svettas när jag gör behandlingen men det är faktiskt värt det för mig ändå.

Har ni frågor om laser och permanent hårborttagning så är det bara att fråga så ska jag försöka svara så bra jag kan! Vet inte riktigt vad jag kan skriva mer om det men som sagt  – fråga på!

Kommentarer

  1. Jennifer

    Vad kostar det ? Och hur många gånger måste man göra det innan slutresultatet 🙂 du kanske sagt det tidigare men har missat det då!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish