Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

God morgon fina!

Innehåller en annonslänk

Hoppas att allt är bra med er!

Jag mår bra. Jag har dock sååå mycket problem med halsbränna och är SÅ less på det. Det räcker med att jag blir minsta lilla uppstressad för att jag ska få tillbaka den. Det började ju i augusti och sedan lugnade det ner sig i några månader. Och runt jul så kom den tillbaka och kommer som sagt nu vid varenda liten stressig tanke jag får. Och det är i kombination med att det bränner i övre delen av magen och gör så ont. Har ju fått diagnosen ”magkatarr” på det men kan man verkligen ha det såhär länge? Ja, det kan man säkert men eftersom att jag aldrig har haft det förr så vet jag ju inte. Och jag vill inte googla heller för då skrämmer jag bara mig själv, haha. Men ja. Det är just av denna anledning som jag försöker att vara extra snäll mot mig själv just nu som ni redan vet. Går ju också som ni vet i KBT-terapi för att lära mig att jobba med min stress.

Har ju skrivit om detta flera gånger förr men min stress handlar inte längre om att jag faktiskt BEHÖVER vara stressad. Den handlar om att jag i mitt huvud alltid tänker utifrån det som går snabbt och effektivt. För att jag under många, många år alltid har tänkt utifrån effektivitet och att saker ska gå så fort som möjligt. Jag är alltid i nästa steg av det jag gör istället för att ta det lugnt och göra grejer i lugn och ro. Stressen sitter liksom mest i mitt huvud och just nu handlar det noll om att jag inte får ihop mitt liv utan mer om att jag har ett så invant mönster i hur jag stressar som behöver brytas. Kände mig så misslyckad när jag kom till min psykolog med alla mina stressproblem. Kände mig också ensammast i världen och typ ”fjantig” som skapar en egen stress i mitt huvud som egentligen inte behöver finnas. För som jag skrev även när jag pluggade som mest: Jag räcker till och jag får ihop det med bra planering! Det handlar mer om att jag inte klarar av att göra allt med ett lugn i kroppen och att jag inte tar tid för återhämtning som är SÅ viktigt. Min psykolog sa iallafall att det är så otroligt vanligt att människor med stressiga yrken (han nämnde då bland annat mäklare som exempel, haha) och med mycket omkring sig behöver lära sig att hantera sin stress. Det är ju så mycket fördelar i att vara så som jag är, vilja framåt, vara driven, ha 1020 bollar i luften osv men samtidigt så är baksidan att det lätt blir en krock med. Så det är just därför jag resonerar som jag gör nu. Jag vill lära mig att stressa ner innan jag tar upp tempot igen. För det har nog aldrig varit tempot som har varit mitt problem utan bristen på just återhämtning. Så nu ska jag lära mig att slappna av, vila och ta hand om mig själv på ett sätt som jag aldrig har gjort förut =) Och det känns väldigt lägligt i allt detta med Jolie med. Då gör jag det inte bara för mig själv utan för min dotter och det blir så mycket mer värt det då. Vet att hon kommer att behöva mig extra mycket nu och då vill jag kunna finnas där till 110% på alla sätt.

På tal om att må bra inifrån och ut så gjorde jag ännu en ”fotona”behandling igår och det är den andra som jag har gjort nu. Var så himla röd i ansiktet efteråt men det är så värt det! Jag älskar detta! Gör ju denna laser istället för microneedling då resultatet blir så mycket bättre. Ska visa er före och efterbilder sen när jag har gjort några behandlingar. Har gjort två ä så länge. Min hy är iallafall sååååå fin efter behandlingen redan idag och jag har knappt sminkat mig idag för att jag har så fint glow.

Såhär står det iallafall om ”Er-yag”behandlingen som jag gör:

  • Slätar ut rynkor
  • Föryngrar huden inifrån
  • Jämnar ut hudtonen och missprydande hudförändringar
  • Bearbetar ärrstruktur såsom acneärr, ärr från kirurgi och liknande
  • Kommer åt stora porer
  • Lagar solskador

Metoden arbetar så pass stringent och effektivt att den sporrar kroppens egen föryngringsprocess – det vi kallar kollagenproduktion. Er-Yag kan släta ut ojämnheter i huden, fläckar och ärr kan reduceras och utstickande partier i form av födelsemärken, hudflikar och liknande kan åtgärdas

Hudens yta blir verkligen så galet fin! Så för alla er som gör dermapen/microneedling – testa denna laserbehandling istället! Jag har ju testat båda och har i princip hela mitt liv haft problem med finnar till och från! Inga jätteproblem dock men har verkligen alltid utbrott vid stress, graviditeter osv. Alltid runt munnen nästan! Så när jag inte har haft utbrott så har jag typ alltid kört microneedling i perioder för att jämna ut huden igen från fläckar, små ärr osv. Och detta är ännu mer effektivt. Så tips, tips, tips! =) Älskar som sagt verkligen glowet som man får.

Body i sammet – HÄR

Nu: Vi ska på hjärtkontroll med vår lilla tjej. Det är den sista kontrollen här i Umeå innan det är dags för operation i Göteborg. Det känns så konstigt och jag är så rädd, stressad och orolig. Allt detta äter verkligen upp mig inifrån och jag önskar verkligen ingen denna oro över sitt barn. Kan knappt föreställa mig hur det är för dom som har det ”värre” med barn som har cancer eller ännu mer allvarliga missbildningar. Usch.. Jag vill skicka en extra stor kram till alla som går igenom någon form av oroskänsla över sina små idag iallafall. För jag vet precis hur det känns och det är verkligen h.e.m.s.k.t.

Stor kram. Vi hörs lite senare <3

Kommentarer

  1. Tove

    Hej!
    Tyvärr är det möjligt att ha magkatarr så länge enl. egen erfarenhet. Det är så jobbigt men bara att kämpa på tyvärr… och få tabletter utskrivna av läkare som dämpar alternativt köpa receptfritt. Jag hade fram och tillbaka i säkert ett år men kom sedan ur det och har inte haft på ca ett år nu. ”Bara” att lyssna på kroppen och försöka äta och dricka saker som är snälla för magen 🙂

  2. BMP

    Gå in och läs i Östersundsposten den 15/2 om en flicka på 1.5 år som gjorde hjärt operation. Det har gått hur bra som helst.

  3. Josefin

    Ang stressen – det är EXAKT samma för mig. Jag har ingenting att vara stressad över men får ändå hjärtklappning och blir sönderstessad för att jag ligger flera steg framåt i huvudet. Funderade länge på om jag hade ADHD men många sa att jag var så lugn så jag slutade fundera på det. Men så såg jag på Renees brygga där Sarah Dawn Finer var gäst och hon sa att hon fått diagnosen adhd och folk tyckte det var så konstigt eftersom hon var så lugn men då sa hon att i hennes huvud är det inte lugnt, där är det hyper. Så bra sagt för så är det hos mig med.

    Kram på dig och lycka till med Jolie idag.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish