Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Några bilder från idag:

Har handlat vin så att det räcker och blir över för ett tag framöver! Ska ha världens myshelg med en så fin person och det känns så bra.

Packat upp ett nytt doftljus!

Kolla himlen! Hur fint!? Vi har förresten sjukt kallt i Umeå idag.. Har faktiskt på mig jacka inomhus ibland om jag är på nedervåningen, haha. Men jag är extremt lättfrusen med och jag hatar att frysa!

Har på mig dessa gröna tights idag! Galet snygg färg.

Lunch =)

Har fastnat för dessa fransar som är lite längre än dom jag brukar ha. Kommer nog inte att ha dom till vardags men dom är perfekta till mer festliga tillfällen.

Och igår filmade jag ett samarbete sent på kvällen för en SJUKT bra grej när det kommer till hemmaträning som jag tror att ni kommer att älska! Finns allt från ”bed time yoga” till mer peppiga pass. Ska berätta mer sen!

Kram på er! Vi hörs mer snart igen och hoppas att ni har haft en fin dag såhär långt <3

Kommentarer

  1. Sara

    Hej Gabriella! Brukar sällan kommentera men ville bara lämna ett litet avtryck. Tycker att du är grym och blir ofta både berörd, pepp och glad när jag läser din blogg! Ville bara ge ett litet tips också eftersom du tidigare skrivit om att du kan känna maktlöshet och oro för framtiden med anledning av miljö- och klimatförändringar. Ett mycket litet men bra bidrag är att välja bort tigerräkor vid alla tillfällen. Odlingen av dessa är mycket skadliga för miljön, sedan skeppas de halva jorden runt. Läs gärna lite om du vill (eller hoppa över det!) men välj hellre något annat på sushin. Hoppas inte att du tar det som en pekpinne utan som ett tips helt enkelt. Önskar dig en fin kväll 🙂 mvh Sara

  2. Mia

    Men vad härligt ni har det ljust ute. Bor ca en kvart från Stockholm och i en och en halv månad ingen sol. Aldrig varit med om det tidigare. Ha en bra vecka. Kram. ⛄❄⛄

  3. Maria

    Vart är tightsen på bilden ifrån? Är så peppad på att få tillbaks min kropp efter graviditeten. Trivs inte alls som gravid, vill bara få ut den hör killen nu 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish