Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Godmorgon!

Jag vet inte varför men när jag vaknade för någon halvtimme sedan så kändes det som om det var julafton.. Vet inte varför. Kanske för att lönerna är inne på kontot? Eller för att jag och F faktiskt fick vakna tillsammans efter att ha sovit i nio timmar? Så.himla.skönt. Igår när han kom hem runt tio så åkte vi och tränade och sen åt vi sallad i sängen framför en film. Somnade vid tolv och vaknade typ.. nyss? Vi har varit himla bra att sova denna helg som varit + dagarna denna vecka. Hoppas verkligen att det håller i sig för det är ju SÅ skönt att vara utvilad och hela kroppen mår så mycket bättre. 

Idag jobbar vi båda sent så vovvarna ska vara på dagis och vi ska ta bilen till jobbet och även hem sedan. Så gos med lite kvalitetstid innan F ska iväg igen och vara borta över helgen. Ska försöka underhålla mig själv med fina vänner, massor med jobb och gos med vovvarna. Nu ska vi äta frukost och sen iväg en snabbis så att jag får köpa en ansiktsmask. Vill verkligen känna mig någorlunda bra i hyn om jag ens ska visa mig ute idag. Tror iallafall att den börjar gå mot förbättring nu och det känns SÅ skönt. Hatar att ha känslig hy, känns som om man råkar ut för lite allt möjligt då. Visste ni att jag hade jättemycket eksem när jag var liten och även har lätt att få det idag? Tror till och med jag har lite just nu (tyvärr). Och såklaaaart är det alltid ansiktet som blir drabbat. Sminket täcker ju typ allt som tur är och det är ju bra men känns så fake att ha värsta lagret med ”extrafärg”. Usch! Längtar till sommaren. Eller som F sa igår kväll ” Det kanske är dags att åka utomlands nu”. JAAAAAAAA det är det!! Hihi, han vet hur man gör mig glad. Hoppas vi hittar någon tid som passar så att vi kan komma iväg. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish