Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Innehåller reklam för Hello Fresh och Aim’n

Och hej låååång dag. Har föreläsningar 9-19 idag och ska hinna träna, handla och hämta paket där någonstans med. Mår annars jättebra idag! Kände mig typ sjuk igår och hade så himla ont i magen och var galet uppblåst (kände som att jag hade en uppblåst ballong i magen typ), var trött, nedstämd och bara konstig i hela kroppen. Idag är det raka motsatsen och jag är så full med energi så att jag knappt vet var jag ska lägga den (eller okej, det vet jag ju för har massor med jobb och plugg men ni fattar, haha), känner mig pigg och magen är som vanligt med.

Hade F och barnen här på middag igår, filmade lite jobb, åkte och tränade sent, kom hem och städade huset (med inspelad föreläsning i airpodsen under tiden), pratade med Tove i telefon, jobbade lite och gick och la mig vid 01 typ. Hann med ansiktsbehandling igår med och min hy blir bara bättre och bättre efter det där stressutbrottet jag fick för några månader sedan. Ska köra dermapen nu nästa gång jag ska till min hudterapeut och gå på några sådana behandlingar med innan jag känner att min hy är som ”vanligt” igen. Igår körde vi kemisk peeling och jag älskar verkligen glowet jag får efter den behandlingen. Det är nästan beroendeframkallande för att man ser så himla fräsch ut.

Annars då? Ska boka flyg för ska till Stockholm snart igen för plåtning och lite möten och så ska jag komma ihåg att gå ut med soptunnan till vägen ikväll, måste vattna alla växter och ska ringa Anticimex (IGEN) då jag hittar typ en myra om dagen här hemma. Dom menade sist jag pratade med dom att svartmyror inte gör bon inne hos folk utan att dom förmodligen bara har hittat in här av slump för att dom har boet ute på gården någonstans men jag har så himla svårt att tro det då jag alltid hittar dom vid soffan av någon väldigt underlig anledning.

Har typ inga bilder från igår för gjorde så mycket annat jobb att jag knappt hann fota men här är två från middagen iallafall =)

Förresten! Har ju rabattkod hos både Hello Fresh (FRESHGABRIELLA) och Aim’n (gabriella20 och gäller i 48h från idag) åt er nu. Samarbetena är dock bara på instagram men vet ju att vissa av er inte har det och att ni gärna vill ha rabattkoderna ändå så delar dom här med. Vet att extreeeeemt många har frågat om rabattkod för just tightsen så passa på att shoppa nu. Kommer ett till tillfälle i november annars med =)

Mina bästa älskade finaste bästa underbaraste (haha) älsklingstights som jag har typ i alla färger och modeller! Ja, ni vet ju hur mycket jag älskar dom! Har nästan ångest inför att börja jobba som mäklare just för att jag inte kan ha dom på mig då. Förstår ni kärleken till plagget då? Får ofta frågan vilka jag hade valt om jag bara fick välja ett par av dom och jag hade valt dom svarta ribbade just för att man kan ha dom till precis allt annat i garderoben typ. Får också ofta höra när jag jobbar med Aim´n på storyn att man hör hur mycket jag genuint faktiskt älskar dom och det gör jag verkligen. Finns på riktigt inget skönare plagg. Jag har S i mina. Dom har fått in två par SÅ fina ribbade nu i navy och grått som faktiskt är på väg hem till mig nu med. Längtar!

Önskar er en fin dag! Puss och kram!

Kommentarer

  1. Vilma

    Var sugen på att testa aimn tightsen men trodde det skulle bli billigare än med studentpris som är 15% rabatt. Blir exakt samma pga fraktkostnaden som blir om man köper under 500 kr 🙁 Får köpa nästa gång när jag behöver mer än bara tightsen, så hoppas på ny rabatt snart! Och gärna fri frakt då 😉

  2. Maria

    Vad sjukt att anticimex kommer ut för några myror i Umeå? I Stockholm kommer de endast ut och sanerar om man aktivt försöker få bort skadedjur med spray/dosor i 6 månader och problemen bara ökar. Vårt hus var bokstavligt talat fyllt av silverfiskar när vi flyttade in (är tydligen rätt vanlig i nyproduktion i Stockholm av någon anledning). Vi hittade cirka 5-6 per rum dagligen. Nu har vi äntligen efter ett år fått kontroll med en spray som heter ohyra effekt som inte är farlig att andas in eller för djur men hittar fortfarande cirka 5 stycken i månaden på helt olika ställen i huset och då sprayar vi hela huset + alla avlopp direkt. Min syster hade myror i sitt hus (70 tals hus) de sprayde hela sommaren och de försvann i augusti. https://www.byggmax.se/ohyra-effekt-neudorff-p155006

    1. Emelie

      Jag ser att ni åt lax.. Jag mådde jättedåligt när jag ätit lax häromdagen, mådde illa och uppblåst. Trodde jag skulle få magsjuka. Hade laxsmak i munnen hela kvällen 😖 kan ju vara så att vi är överkänsliga mot det 🤔

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish