Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Städdags

Ja, hörrni.. Som rubriken säger så är det nog dags för det ändå. Satte mig i soffan, upp med fötterna på vardagsrumsbordet och med en stor skål fylld med mina favvogodisar innan det slår mig att det ser ut som ett riktigt (ursäkta) jävla bombnedslag hemma. Och är det stökigt så får jag i vilket fall som helst ingen ro, så det är lika bra att bita i det sura äpplet och få klart allt innan helgen. Imorgon ska jag och F nämligen åka och handla lite golv att lägga i resterande rum och även handla hem lite annat smått och gott till lägenheten. Känns som om det är dags att få klart den någon gång, haha. 

Annars har vi ätit sushi till middag och det var SÅ gott. Kände verkligen inte för att komma hem och ställa mig vid spisen så det satt perfekt. Och vet ni förresten!?Bloppisen är på gång! Tänkte plocka ur garderoben nu när jag ändå ska fixa hemma och nu i helgen ska jag fota allt och lägga upp! Vill ni se kläderna på mig eller vill ni bara att jag ska fota dom liggandes på typ.. golvet? Det är roligare om jag har på mig dom va? 

Önskar er en helt underbar kväll och stooor kram!

Gårkvällens gottis

Och dagens middag! Skulle ärligt kunna leva på sushi. Det är typ min favvomat, haha..

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish