Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10

– Min största rädsla i livet just nu är nog att vara själv hela livet. Jag har så himla höga krav på vad jag vill ha och kommer aldrig att sänka dom bara för att slippa vara ensam. Då är jag hellre själv liksom.. Och samtidigt så skrämmer det mig också såklart.

– Det äckligaste jag vet är när det är damm och små skräp i lådor (typ besticklådor, i kommoden i badrummen osv) och jag måste verkligen torka där typ varannan dag, haha.

– Jag har alltid på mig stringtrosor. Äger inga andra trosor längre och tycker det är oskönt.

– Jag har ägt tre par Airpods men har nu bara ett par kvar. Har med andra ord förmodligen tappat bort dom andra någonstans.

– Det oskönaste jag vet är jeans. Och det fulaste jag vet är att matcha jeans med jeans. Jeans är med andra ord inte alls min grej som ni kanske förstår =) Måste dock berätta att jag ska prova ett par jeans idag. Tove har tipsat mig om ett par som är sååå fina. Och hon brukar inte heller ha jeans men hon var galet snygg i dom. Så kanske offrar den sköna känslan och inhandlar ett par jag med om dom sitter bra på mig också. 

– Idol är min nya kvällskompis när jag sitter och jobbar eller pluggar. Måste nästan alltid ha på tvn i bakgrunden då jag avskyr när det är helt tyst om kvällarna.

– Jag tycker ofta att glass är äckligt. Är inte ofta jag kan trycka en hel glass. Det är så… sliskigt? Kan vara gott med typ två tuggor men sedan är det oftast bara onödigt sött och jag fortsätter att äta bara för att typ och inte för att det är speciellt gott längre.

– Jag äger cirka 20 mysset. Älskar att ha på mig det när jag är hemma. Det är antingen det eller trosor och tröja som jag springer runt i på kvällarna.

– Jag har ju varit inne på att tatuera hela armen och hade faktiskt tid för det men känner att jag måste tänka över det ett varv till. Avbokade med andra ord den tiden för någon vecka sedan. Jag är ju sjukt spontan och är det något jag inte vill vara spontan med så är det en stor tatuering. Har dock gjort alla dom jag har idag väldigt plötsligt och utan att tänka särskilt mycket men skillnaden är ju att dom jag redan har är så små (förutom den på armen). Något jag däremot ska tatuera in nu som jag har funderat på länge men inte vetat var jag vill ha är Jolies hjärtfrekvens. Jag har ju tänkt göra en text på höften/låret (svårt att beskriva platsen exakt) men har velat fram och tillbaka med vilken av dom texterna jag tänkt göra jag faktiskt ska välja och jag har samtidigt också velat tatuera in hennes hjärtfrekvens men inte haft något bra ställe till det. Sedan slog det mig bara att det faktiskt är det perfekta stället för den där på höften/låret. Att jag inte tänkte på dettidigare!? Så idag ska jag boka tid och det kommer att bli så fint. 

– När jag har tråkig så sitter jag alltid och skrollar igenom min kamerarulle, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish