Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite bilder från dagen

En av mina absoluta favoritkrämer. Så lätt och kommer in i huden direkt. Känns som att smörja in sig i mjölk typ, haha. Och ja, den heter till och med ”body milk” så kanske inte så konstigt//Morgonens myskläder. Det står ”Meow” på linnet, köpte det på NELLY för något år sedan.

Dagens middag! Så enkelt och gott när man inte orkar laga mat men ändå inte vill köpa hem//Fick med mig två nya (såklart v-ringade) linnen från BIKBOK idag

Och hämtade ut en liten julklapp från älskade Froosh. Ska bli så spännande att testa dom nya smakerna. 

Min F är fan snyggast i hela världen! Fy vad jag älskar dig! <3 Vi köttade hårt på gymmet ikväll, så skönt!//Lite shopping inne på NK blev det också. Ännu ett armband från Marc Jacobs bland annat. Men det är jag värd efter att ha jobbat typ 45- 48 timmar/veckan på jobbet + 10-15 timmar hemma senaste veckorna.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish