Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fullt upp

Hej fina ni!

SÅ himla kul att det är så många som handlat via bloppisen. Var tyvärr så att väldigt många var intresserade av samma plagg och då valde jag att den som skrev först fick det! Hoppas det är okej och att ni förstår hur jag tänker! Ni som ska köpa får jättegärna föra över pengar så snart som möjligt och även skriva tillbaka till mig med adress snarast så att jag kan skicka allt nu i början av veckan. 

Annars slet jag upp F redan vid nio och vi åt frukost innan en kvart i solariet väntade. Det var helt otroligt skönt och välbehövligt, särskilt nu när det är så kallt ute. Vi hann med lite golvshopping på IKEA förresten (och jag fick med mig lite annat hem också såklart, haha) så nu håller F på att fixa det medan jag ska städa ur vårt förråd, slänga allt vi inte ska ha kvar och försöka få lite ordning även där. Ikväll ska vi hinna träna också och ha lite hemmamys i soffan med frukt och gottis. Har känts skönt med en ”fixar”helg och hemmahelg. 

FÖRRESTEN! Vet ni vad jag gjorde i fredags?! Jag fick en ytterdörr rakt över ena handen så att ALLA mina naglar (nästan) på den handen sprack eller gick av och fingrarna blev helt böjda och förstörda. Jag blödde och det gjorde såå ont. Hela handen bultade typ också, usch.. Jag och dörrar (både bildörrar och vanliga, haha) kommer inte så bra överens verkar det som. Fick iallafall en akuttid för naglar (ville inte störa fina Helén mitt i julstressen och familjemyset, hihi) så har redan fått dom fina igen inför nyårsafton men har fortfarande lite sårig och blå hand.. Kan fortfarande knappt stödja något eller böja fingrarna. Hoppas det blir bättre snart!

Det här är ärligt min nya favoritsmak på Froosh! Så god och har stjärnfrukt i sig//Bild på dom nya naglarna som F tog (”älskling denna bild kommer bli jättesnygg för att det är snö ute och naglarna är ljusglittriga + att du har bruna fingrar” ”jaaa, håll i plånboken sådär”). Ibland kan man tro att det är han som är bloggaren, haha 😉

Vi blev tvärhungriga precis innan läggdags (typ vid två inatt, haha) så detta fick bli vår nattmat. Zelda var också sugen som ni kanske ser. 

Sen har vi fått snö i Göteborg också! Jag gillar inte snö (trots att jag är från norrland) men fint och ljust är det ute iallafall// Köpte med lite doftljus från IKEA. Dom luktar så gott och är superduperbilliga, tips!

Till lunch fick det bli soppa! Detta är faktiskt Keldas färdiga toscanska tomatsoppa, den är jättegod!//Och sen har F ”skruvat” ihop vår nya golvlampa till vardagsrummet

Köpte med mig två murgrönor hem också, fick stå fint i sovrummet istället för blommorna vi hade där innan// Och ett smyckesträd också! Har tänkt köpa ett så länge men det har aldrig blivit av. Nu ska jag packa upp alla mina armband och hänga upp.

Hålla hand i bilen är grejer det, hihi//Och sen har jag försökt få lite ordning bland alla hyllor. Ska fortsätta med det nu så önskar er en mysig kväll. PUSS!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish