Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Laser

Jag har ju så länge haft tankar på att göra hårborttagning med laser men har inte orkat då jag hört från så många att det inte funkar 100% bra och att allt hår kommer tillbaka osv. Till slut så frågade jag runt ”på riktigt” och fick höra att det var så många som var otroligt nöjda, att dom är helt hårfria idag osv. Alltså hur skönt låter inte det!? Man får ju göra som man vill och raka sig eller inte men jag hatar verkligen hår på mig själv men tycker det är så jobbigt att raka sig och vaxa sig. Vill helst slippa det för alltid och förhoppningsvis så kommer jag att få göra det när jag är klar med detta. Jag kör hela benen och där nere nu och ska gå var sjätte vecka tills det är borta. Fick jättemycket frågor om det när jag la upp på instagram att jag hade varit på min första behandling och ja.. Alltså det gör ont! Tyckte att det gjorde skitont då jag trots allt gör brasiliansk och vill ha bort allt, allt, allt.. Är ju ändå känslig hy där! Men man står ut och det går ganska fort ändå. Och efteråt var jag typ lite öm bara men det gick över under dagen och nu känns det ingenting alls. Ska dit igen början av september för behandling nummer två.

Har ni provat? Fungerade det på er eller inte? Hon som gjorde på mig sa att det funkar jättebra om man har mörka hårstrån och det har jag ju! Då känner lasern av dom mycket bättre.

Kommentarer

  1. Filippa

    Jag har gjort laserbehandling pa tva olika klinker. Har nog totalt gjort minst 10 behandlingar utan resultat! Har fortfarande harvaxt, till en borjan var det nagot glesare men fortfarande inte det resultat jag onskade. Nu har det gatt sakert ett ar sedan jag gjorde laser sist och allt ar tillbaka som vanligt. Lite surt nar man betalar sa mycket pengar! Klinikerna anvande dessutom hogre installningar for att det verkligen skulle ta men det funkade dessvarre inte. Hoppas du far battre resultat! 🙂

  2. Maria

    Måste tyvärr också säga att laser behandling inte alltid funkar trots att man har ”mörkt hår”, jag gjorde mina ben och bikini för två år sedan och jag har fortfarande hår kvar 😒 Jätte tråkigt med tanke på att man lägger ganska mycket pengar på behandlingarna. Men jag hoppas det funkar på dig Gabriella för det måste vara så skönt och slippa tänka på att raka sig och vaxa håret.

  3. Maisa

    Laser är DET BÄSTA jag har gjort 🙂 dock tror jag inte att det riktigt försvinner för alltid då dom typ alltid behöver tjäna pengar på det? Haha så tänker jag iaf 🙂 men t.ex. jag har gjort låren endast en gång och behöver aldrig mer göra, jag var typ hårig som en matta och nu har jag lite fjun bara. Underbenen har jag gjort två gånger och det är mycket glesare men under armarna har jag gjort 9 gånger och det växer fortfarande så tror att det beror på var på kroppen man gör det kanske, ska dock testa en ny metod och att gå till någon annan för att se om det gör någon skillnad bara. Hon gjorde både laser och IPL på mig 🙂 men överlag är jag jättenöjd

  4. Maria

    Gjorde också brasiliansk permanent har dock inte svart hår men mörkbrunt. I början märkte jag lite skillnad men sen ingen alls. Det växte snabbt tillbaks möjligen lite långsammare men inte märkbart och absolut inte värt pengarna för mig. Hoppas för din skull!

  5. Rose

    Allt beror verkligen vilken klinik man går till. Vissa säger att dom har gjort laser men kanske själva verket gjort ipl vilket inte är samma sak. Jag märkte skillnad efter bara 2 gånger och jag har grova hårstrån, är från Sydamerika 😂

  6. Leoni

    Verkar vara sjukt individuellt! För mig funkade det jätte bra medans min kompis knappt såg skillnad efter 10 behandlingar och gav upp, och då gick vi på samma klinik. Hoppas att det funkar, det är guld värt!! <3

  7. Nadaa

    Hej Gabriella! Jag har också precis börjat med laser och kör på samma områden som dig + underarmar. Vill tipsa om att den bästa lasermaskinen på marknaden är Soprano ice platinum, kör man med denna är man garanterat hårfri efter efter 6-8 behandlingar, kan även gå fortare. Du kan googla om du vill, ha det bra KRAM!

  8. Ida

    Jag körde braziliansk permanent laserbehandling för några år sen, dom sa 8-12 behandlingar och att det är. Individuellt för alla, på min 12 behandling tyckte jag att jag borde ha sett mer skillnad men fanns fortfarande kvar hår, jag fortsatte gå 13,14,15,16 behandlingar. När jag var på min 20 behandling hade jag hållt på i två år?? Kändes verkligen inte normalt att allt hår ännu inte försvunnit överallt. Gjorde sammanlagt 22 behandlingar under 2,5 år sen gick dom i konkurs och fick ingen återbetalning, och fortfarande en del hår kvar, märker typ lite skillnad i att det tar längre tid för håret att växa tillbaka. Men är sugen på testa typ laser under armarna men är lite tveksam och svårt att lita på permanent hårborttagning sen jag gjorde braziliansk :/ Hoppas det funkar för dig!!

  9. Emma

    Min kompis påbörjade en laserbehandling ”där nere”, hon gjorde 7 st och såg ingen skillnad överhuvudtaget. Allt hår var fortfarande kvar så för henne var det bortkastade pengar haha…Då har hon ändå mörkt hår också.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish