Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mors dag

Hej fina!

Hoppas att ni har haft en fin dag!

Har pluggat heeeela dagen idag ute i solen. Och har kommit fram till att jag ska börja uppdatera bloggen på helgerna igen. Kommer kanske skippa någon dag i veckan istället för att få ihop plugget. Tänker att jag ska prova mig fram och se hur det blir bäst.

Blev överraskad vid middagstid av kidsen och deras pappa som kom med sushi och teckningar som barnen ritat. Blev så glad! Nu har jag precis kommit hem från gymmet och ska duscha och städa snabbt innan jag ska möta upp Tove en snabbis. Sedan blir det plugg ett tag till innan jag ska sova.

Puss och kram.

Jason har skrivit ”mamma” själv. Så gullig!

Kommentarer

  1. Olivia

    Hej! Hoppas du orkar svara på min fråga. Jag och min sambo håller på och bygga hus och ska beställa golv nu i dagarna. Jag har fastnat för ljusa golv som ditt, men undrar hur det är med smuts och sånt, syns allt direkt på ditt golv och hur ofta måste du städa det för att det ska vara fräscht? Vet att du städar typ varje dag ändå men hur ofta skulle behövas egentligen haha, är det varje dag som är ett måste när man har ljust golv? Ha en fin sommar!!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Ja, det syns ju mycket och man får städa mycket 🙂 blir ju jättemycket fläckar väldigt fort så man får skrubba och skura en hel del. Kram och detsamma. Lycka till med bygget <3 så spännande!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish