Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Svar på era frågor del 2

Favorit affärer, både kläder, smink och inredning! Kan du inte visa mer av eran lägenhet? Favorit märke/produkter för hår, smink och hud?

Alltså jag handlar bara på dom mest vanliga, tråkiga ställena men NELLY är nog mitt absoluta favvoställe för kläder i allmänhet. Sen gillar jag BIKBOK och Gina Tricot men der går lite i perioder. Smycken köper jag oftast hos Raglady By Tara. Mer av denna lägenhet vill jag inte visa men direkt vi har flyttat kommer jag vilja visa allt då jag kommer vara nöjd med utseendet av den från dag ett. Jag älskar LUSH när det kommer till hudprodukter och allt jag använder kommer från dom utom min nattkräm som är från The Body Shop. Vad jag använder till mitt hår kan ni läsa mer om HÄR

Några favoriter och jag har skrivit ett inlägg om dom HÄR // Jag är en riktig Lushie och älskar alla deras produkter (typ)

Hur kommer det sig att ni inte vill ha barn längre? Har följt din blogg ganska länge och vet att du skrivit innan att ni är redo 🙂 Kommer ni flytta tillbaka till Umeå eller stannar ni i Göteborg? Kram 🙂

Vi vill absolut ha barn och blir vi gravida så blir vi glada men det är inget som stressar längre på samma vis. Vi kommer att stanna i Göteborg. Kram!

Jag har länge funderat över det här med att du är vegetarian och säger att du bryr dig om djur. Att du kan gråta vid jul för att du tänker på grisarna som ska bli julskinka, du tänker på djur som far illa osv. Det jag funderar och undrar över är hur du kan använda skinn? Tex så har du en MK väska i skinn och några andra grejer som är i skinn, jag förstår inte hur du kan använda dessa när du vet att det är djur du bär? Varför inte bara ge bort eller sälja dom här grejerna? Jag hoppas att du tar frågan rätt, för jag menar inget illa utan det är bara nåt jag funderat på en längre tid 🙂 Syftar främst på grejer du ägt sedan innan, alltså typ ett par Jeffrey Campbell som har några år på nacken. Mår du inte illa av att veta att du äger skinn?

Allt som jag har i skinn har jag haft sedan innan jag blev vegetarian och jag har inga planer på att sälja eller slänga det. Däremot köper jag inget nytt i skinn och nej jag mår inte illa av det. Kram!

Du skrev iförut att det finns en hel del du skrivit som du inte står för eller tror på längre. Vad är det för saker du ändrat synsätt om? Vad i ditt liv skulle du förändra om något? När du och F har myskvällar, vad brukar ni göra då? Se på film? Bara umgås? Kommer du plugga på universitetet igen? Vad skulle du vilja plugga i så fall? Vad fick du ut med för betyg/poäng från gymnasiet?

Inget specifikt egentligen, men det är många småsaker som jag inte känner likadant om längre. Jag vill inte ändra något i mitt liv, eller jo! Jag skulle vilja att min familj bodde närmare mig. Vi brukar oftast kolla på film och äta gottis men det varierar lite. Jag tror inte jag kommer plugga på universitetet igen. Iallafall inte någon linje för att bli något specifikt. Men det är så jag känner nu och sen vet man ju inte i framtiden. Jag hade medelmåtta betyg och typ några MVGn och sen 50/50 på VGn och Gn.

Musiktips på gymmet?

Jag gillar egentligen allt som är i upptakt på gymmen men lyssnar nog mest på Pitbull när jag tränar faktiskt nu när jag tänker efter, haha. Ska nog sätta ihop en spellista med låtar jag har på gymmet rätt snart (när jag hinner) så kan dela den här då!

Varför trivs du inte framför kamran? Du är ju super fin!!

Tack finis! Jag vet faktiskt inte, tror att det är en vanesak! Jag har aldrig varit en person som står och tar selfies och det är svårt att ändra på det när man aldrig har varit så. Kram!

Kan du inte berätta mer om den eventuella flytten? Nyss lät det ju som att ni ville tillbaka till Norrland! Vill du fortfarande inte ha barn nu när ni planerar hus? 🙂 Vem är den lugna av dig och F i ett bråk? Ångrar du flytten till Göteborg? Hur mycket (ungefär) tjänar du/ni? Med tanke på att ni har ”vanliga” jobb verkar ni dra in en hel del, hade varit intressant med lite ungefärliga siffror eller något. Och en sak jag tänkt på ofta… HUR orkar du alltid skära upp så himla mycket frukt? :p

Vi flyttar den första mars till dom nybyggda husen i Kvillebäcken här i Göteborg. Ibland vill jag fortfarande flytta hem igen bara på grund av familj, nära och kära men vi blir nog kvar här ändå då det inte finns något att hämta för oss i Umeå längre. Jag vill inte ha barn än men blir inte ledsen om jag skulle bli gravid! Nej, jag ångrar inte flytten alls. Det är bland det bästa jag har gjort! Vi har var sin heltidslön och sen tjänar jag ännu en sådan på bloggen så det blir ju en del. Haha, jaadu! Vad gör man inte för att få till snygga bilder? 😉 Sen äter vi ju mycket frukt och då måste man ju typ skära upp den. Hur äter man den annars (passionfrukter, kiwi osv)?

Två av alla mina frukt-(och choklad/nutella)fat. Jag får aldrig nog! Sen är frukt så himla fint att kolla på också tycker jag, haha. 

Hur får du motivation för träning? Har du några tips på enkla & snabba maträtter? Du kanske har skrivit de redan men har isåfall missat, har du några mål inför 2015? Du verkar vara väldigt positiv & glad trots hemlängtan och andra ups and downs som alla har (som du inte skriver om i bloggen) men har du några knep för att hålla humöret uppe och försöka se allt från den ljusa sidan?

Min motivation kommer av mitt mående. Jag märker hur bra jag mår när jag har tränat och då vill jag uppleva den känslan igen.. och igen.. och igen. Ja! Min favoritsnabbmat är att steka qournfärs i olivolja, salta och peppra och sedan hällsa över ajvar och imat från oatly (eller matlagningsgrädde om man hellre vill det). Brukar krydda den med massor av oregano också men det är ju en smaksak. Serverar det med bönpasta/pasta och det blir supergott! Annars så är ett annat fem-minuterstips att steka qournbitar i olja, salt, peppar och curry tillsammans med lite grönsaker och sedan slänga i lite red-curry-pasta och hälla över grädde/havregrädde. Ha ris/bulgur/couscous till. Det är Fs favoritmat typ fast det är så enkelt! Mina mål inför 2015 är att träna lika mycket som jag gjort i december och även att fortsätta jobba med mig själv på alla fronter. Mitt bästa knep är att skriva en lista på allt det bra man har (det kan vara allt från att man har en underbar pojkvän till att man har en jättefin tröja i garderoben) som man kollar på när allt känns jobbigt. Jag har min i mobilen så att jag enkelt kan dra fram den om det behövs. Oftast när det händer något jobbigt och dåligt i livet så glömmer man bort allt det bra man har runtomkring sig ännu mer bara för att det kanske hör till vardagen för mycket för att komma ihåg att uppskattas. Sen så tycker jag att alla ska ha en bästa vän som man kan ringa och prata med i timmar. Skrika, gråta och tjata sönder om samma sak. För mig är det ren terapi och DÅ mår jag alltid mycket, mycket bättre sen. 

Jag står nästan aldrig i köket i mer än tjugo minuter per gång. Och det är verkligen maxtiden! Oftast går det ännu snabbare, haha. (Har man inte tid så har man inte)

Du skulle inte kunna göra ett inlägg om sex? Förklara lite om din relation till det typ!

Det känns nog liiiite för privat för att skriva ett helt inlägg om, haha. Men jag har nog en bra relation till sex och tycker att det är otroligt viktigt i ett förhållande. Sen är alla olika även med det såklart men för mig är det superviktigt. 

Hur många hundar har ni? Och vad gör ni med dom när ni båda är på jobbet? Och så sista frågan, har ni haft två valpar samtidigt? I såna fall, hur gick det? :))

Vi har två vovvar! Vi jobbar oftast om varandra så en är hemma med hundarna medan den andra jobbar och annars har vi hundvakt eller har dom på hunddagis. Dexter var bara ett halvår när vi hämtade hem Zelda men det gick hur bra som helst! Han hade precis blivit rumsren så jag såg honom nästan inte som en valp längre. Inga problem med andra ord!

Mina pluttar! Dom viktigaste i mitt liv. Förstår inte hur man kan känna så mycket kärlek som jag känner för dessa två!

Hur tänker du kring djurplågeri när du köper trosor från hm? 🙂 för om jag inte har helt fel så hade väll dom angora päls i sina kläder för ett tag sen?:/ när du fick veta att tbs ägdes av ett annat bolag så det blev indirekt djurplågeri så slutade du ju med det?

Vad jag vet så har mina trosor från H&M ingenting med djurplågeri att göra och som jag har förstått så har dom slutat med angorapäls efter all kritik dom fick! Jag pratade med en tjej som jobbade på TBS och hon förklarade att dom snarare har påverkat positivt på det företaget som äger dom idag och inspirerat dom till att dra ner på djurtesterna. Jag var lite för snabb på att skriva om det och hade inte riktigt tagit reda på alla fakta. Förlåt för det!

Hej finaste Gabriella! Jag undrar om F är din första? Och om han är det, är du inte nyfiken på annat? Jag undrar detta då jag fortfarande efter 5 år är tillsammans med världens underbaraste. Dock finns det dem som säger att jag missar vad andra killar har att ”erbjuda”, när jag är kvar med min första…men jag är ju lycklig med det jag har nu! Hur tycker du angående det här? Grym blogg har du, kram!

Hej finis! Han är min första riktiga kärlek men inte mitt första ligg om det är det du menar, haha. Jag har alltså hunnit med att känna av ”utbudet” lite innan jag blev tillsammans med honom och jag har verkligen inte gått miste om något! Sen så tycker jag att man får ”känna på” andra killar hela tiden på arbetsplatser, i vardagen, bland vänner och vänners vänner osv och det finns ärligt I N G E N som ens är i närheten så perfekt som min F är i mina ögon. Självklart kollar jag på andra (inte spanar in, men KOLLAR) och hittils har jag inte fått se något som intresserar mig så som han intresserar mig. Tror det lär fortsätta så också då vi verkligen har ett speciellt band till varandra som många nog inte förstår eller någonsin kommer att förstå. Tack snälla du för alla fina ord och jättestor kram!

Älskar dig tre miljarder varv runt jorden och tillbaka! (Och notera min grimas på alla bilder, hahaha. Varför har man alltid en sådan standardgrimas som kommer fram direkt kameran är på!? F brukar ba ”luktar jag illa eller?”, haha..)

Hur ser du på abort?

Jag säger JA TACK till abort! Sen tycker jag inte att det är något man ska nyttja som preventivmedel men är himla bra att det finns då det kanske faktiskt behövs många gånger och gör livet enklare för många kvinnor (och män). Sen att alla har olika åsikter om detta respekterar jag också, men detta är min åsikt. 

Kan du tipsa om någon affär som har fin och fräsch frukt? 🙂

Vad svårt! Jag tycker det kan variera rätt mycket men tycker att dom flesta ICA MAXI:n faktiskt har rätt bra frukt. Coop brukar (tyvärr) vara lite sämre med det enligt mina egna erfarenheter. 

Hej! Du skriver ju mycket om djurens rättigheter. Samtidigt handlar du på hm och konsumerar allmänt väldigt mycket. Hur mycket bryr du dig om människors rättigheter (tex när du shoppar) och miljön osv? Ingen anklagelse bara nyfiken!

Ta inte detta fel nu men nej det gör jag faktiskt inte! Eller jo, självklart så tänker jag på det och gör det jag kan (utan att låta det påverka mitt egna liv för mycket när det kommer till shopping, mat osv). Men det är inte en fråga jag brinner för. Djuren och deras rättigheter är verkligen MIN drivkraft. Sen finns det andra som bryr sig om människor i olika frågor och aspekter eller ytterligare andra som bryr sig enormt om miljön! Jag bryr mig såklart och tycker det är tråkigt och hemskt med vissa saker runt om i världen, men det är inget jag lägger mer energi på än så. 

Vad använder du för produkter dagligen? Bästa skönhetstipsen? Vad vill du bli när du blir ”stor”? Var är er soffa ifrån? Är du avundsjuk av dig? Är din man det? Ska ni köpa en tredje hund?

Jag använder ansiktstvål och ansiktsvatten från LUSH och sen använder jag en kräm från The Body Shop med aloevera. När jag sminkar mig så har jag alltid foundation, concealer, solpuder och läppglans. Har egentligen inga ”riktiga” skönhetstips men skrev om dom lite snabbt i del 1 av denna frågestund, så kika där! Jag vet inte riktigt vad jag vill bli men jag vill helt klart fortsätta blogga ett tag till. Om bloggen skullte falla bort så skulle jag nog vilja jobba inom marknad eller sälj tror jag. Soffan är från WEGOT och jag är avundjuk av mig ja! Iallafall på vissa fronter men det blir också bättre med åren. Min man är också avis av sig men han är inte alls på samma nivå som jag är, haha. Tror att det är hälsosamt att vara lite avundsjuk i en relation om man hamnar i en situation där man ”ska” vara det. Det visar bara att man är kär tycker jag! Ja, vi vill ha en tredje men väntar in ”rätt” tillfälle först. 

Har du någon slags kamera när du fotar till bloggen eller använder du bara din mobil? har du funderat på att skaffa en kamera, isf vilken? 🙂

Jag använder bara min iPhone6+! Ja, jag har funderat på att skaffa en kamera men vet knappt var man ska börja. Det viktigaste är att den är liten, enkel att använda, tar BRA bilder och vit eller silverfärgad. Tips någon? 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish