Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Anammas ”kött”bullar i tomatsås

Slängde ihop en jättegod och superduper enkel lunch för ett par dagar sedan. Det enda ni behöver är: 

– Anammas vegobollar – HÄR

– Krossade körsbärstomater

– Honung

– Salt, peppar och oregano

Stekte bara bollarna i olivolja tills dom fick yta och hällde över dom krossade körsbärstomaterna, ringlade över honung och kryddade med salt peppar och oregano. Sen fick det puttra några minuter och serverades med vanlig pasta =) Tog fem minuter och smakar supergott. Honungen använder jag för att tomaterna inte ska smaka så beskt och det funkar säkert med socker också om man hellre vill använda det. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish