Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen framme i Stockholm!

Hej finisar!

Vi har äntligen landat i Stockholm och på Hotell Birger Jarl. Blev välkomnade med skumpa och fruktfat. Så mysigt! Hundarna hade också fått lite presenter och glufsade i sig tuggbenen som låg i deras paket på stört. Vi har precis slängt i oss var sin pizza och ska snart mysa ner oss i sängen. Imorgon ska hela familjen bli fotograferad och det ska bli så roligt. Dagen har vi ledig och tänkte promenera runt på stan en sväng och mot kvällen ska vi hälsa på Fs bror med familj. Jason ska äntligen få träffa sina kusiner. Känns jättekul!

Annars spelade jag in fredagens avsnitt av ”känd från internet” hos Sveriges Radio det första vi gjorde när vi kom hit. Hela familjen hängde med in och satt och väntade i soffan. På fredag kan ni lära känna mig lite bättre i det radioprogrammet. Jag pratar om allt från hur jag påverkas av den ”perfekta ytan” som visas på sociala medier till min uppväxt och varför jag började blogga. Så missa inte det! =)

Önskar er en jättefin kväll så hörs vi mer imorgon på morgonen såklart. Stor kram!

Dagens armband är från Marc by Marc Jacobs. Naglarna har @nailsbyeffi gjort. 

Mamma och mini i soffan innan vi skulle börja åka. 

Min lilla glädjespridare! Nu har Jason börjat le jättemycket och hela hjärtat skuttar varje gång han gör det. Älskade barn. <3

Grävde fram en gammal favorit i garderoben. Från BIKBOK och köptes någon gång i slutet av förra året. 

Gosen i soffan, klädd i Kappahls Newbie från topp till tå.

Köpte med en chailatte längst vägen! Pappa F tog en kaffe för att orka köra hela vägen. 

F bakom ratten idag =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish