Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Och hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår bra och idag har jag barnen en sista dag innan jag bilar iväg för resten av veckan. Är så sjukt peppad och igår fick jag också en tatueringstid i Göteborg när jag ändå är där. Hade tänkt tatuera mig här i Umeå men väntetiderna är så långa så jag passar på när jag ändå ska ner. Återkommer med resultat! Hoppas att det blir lika fint som jag har tänkt mig.

Var hos Tove igår kväll och myste fram tills midnatt. Vi pratade och skrattade så att vi fick ont i magen! Hade ett sådant lyckorus i kroppen när det var dags att åka hem och det höll i sig fram tills att jag somnade.

Vet ni vad jag började klura på igår förresten!? Känner att jag är ute i lite väl god tid kanske men i maj fyller jag ju 25! Tänkte styra en stor fest med alla mina brudar och massor med godsaker och bubbel. Är jag helt knäpp som tänker på detta redan nu? Har redan en bild i huvudet av exakt hur gottebordet ska se ut, haha! Ska ha allt från smörgåstårta till ostbricka till fruktfat till sockervadd, choklad och rosa champagne.

Önskar er en fin tisdag. KRAM!

Lite bilder från helgen som var: 

Hade en sådan här härlig hög att vika..

Jolie ”hjälpte! mig att vika allt medan Jason lekte med grannbarnen! Och sedan var det bara att bära ut allt till skåp och lådor. Bygger jag hus igen ska jag fasiken ha tvättstugan på övervåningen! All ren tvätt ska typ ändå upp sen!? Någon annan som har tänkt på det?

Sov över hos min finaste Lovisa och det var så mysigt att äta god frulle med dom! Sedan hängde vi med dom och några andra på bio.

Hade gosigaste tröjan på mig! Vill bo i denna.

Gick inte jättebra då Jolie inte alls ville sitta stilla. Barn är så olika och Jason kunde se en hel långfilm i den åldern på bio.

Härjade loss innan bion!

Och gick på Hemmakväll för att köpa lite godis. Såg då dessa två nyheter och var tvungen att köpa. Båda var goda men inget speciellt enligt mig.

Fick hem min nya bikini! Har ju denna i flera färger men kunde inte låta bli den i denna färg då passformen är så fin. Älskar hur den sitter på kroppen.

Har hunnit med ett par träningspass!

Under söndagen så hängde Jason ute med grannbarnen. Han hjälpte också mig att skotta. Vi har helt underbara grannar och det är fantastiskt att barnen bara kan springa mellan varandra. Längtar till i sommar när det kommer att bli ännu mer så.

Älskar denna fina ljusstake som jag fyndade på loppis!

På lördagskvällen väntade utgång och födelsedagsfirande av fina Josephine som fyllde år! Hade världens roligaste kväll och dansade hela kvällen.

Fick denna av min älskade, älskade Hanna som ska gifta sig! Blev SÅ lycklig och glad. Vilken ära!

Och Jolie fick ärva massor med fina kläder av Lovisas yngsta dotter. Så tacksamt då hon verkligen växer för fort!

Såhär såg min söndagskväll ut. Denna bar är min nya favorit. Mmm så god den är!

Köpte hem dessa också för att fylla några tomma krukor. Blev superfint – återkommer med bilder!

Kommentarer

  1. Lo

    Tips angående tvättstugan. Vi har också tvättstugan på nedervåningen. Tar all den rena tvätten i påsar alltså typ Ikeapåsar. Bär upp allt till sängen och sen viker jag allt där och bär till garderoben osv. Måste bli väldigt många spring upp och ner ifall du viker nere? Kram

  2. Cissi

    Det är alltså inte bara jag som har haft den tanken om tvättstuga😅 Vi var och kollade på ett hus med bastu på övervåningen som jag föreslog att man kunde göra om till en tvättstuga ist. Min sambo tyckte det var en konstig idé att ha den på övervåningen 😅

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish