Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10 saker jag vill göra innan jag dör

Det finns SÅ mycket jag vill göra under tiden som jag lever. Jag är en sådan där person som aldrig blir ”mätt” utan ständigt vill ha nytt och mer. Här är en lista på saker jag vill hinna göra: 

1. Förnya mina bröllopslöften på någon fin strand i något exotiskt land – Tänk hur mysigt och fint?! Det är verkligen en jättestor dröm som jag har. Kanske när vi firar tio år som gifta eller så.. Så det är ju ett tag kvar men ändå! Jag ser framför mig exakt hur det kommer se ut. Båda är solbrända och snygga, det är solnedgång, supervarmt ute och vi är barfota. Jag har en vit, enkel klänning, min bikini sticker fram lite under och mitt hår är sådär härligt solblekt och vågigt av saltvattenspray. Sen vill jag att det ska vara helt tomt och att det bara ska vara vi två. Helt tyst och lugnt runtomkring. Och jag vill gärna ha en ny ring på köpet också. En lite tunnare som ska sitta under min nuvarande förlovningsring. Så att jag har tre ringar. En förlovningsring, en vigselring och en ring som påminner om kärleken och just den kvällen.

2. Skaffa en stoooor vit bil  – Vi börjar båda två bli väldigt trötta på vår lilla skruttis som går sönder hela tiden och kostar oss massor med pengar att laga. Dock så är det fullt förståeligt då vi kör så pass mycket och har använt den en hel del + att den är rätt gammal. Så en ny bil hade varit helt underbart! Vi har faktiskt planerat att slå till detta år och så lär det nog bli också. Så under eller efter sommaren kommer vi nog att vara med ny bil. Och sen hade det varit SÅ kul att ha ”JOSS” på nummerplåten istället för ”ABC123” eller något annat tråkigt, hihi.

3. Få perfekta tänder – Jag har litelite snea hörntänder och har blivit nekad tandställning hela mitt liv (vilket jag förstår med tanke på att det är SÅ pass lite men ändå). Det hade varit roligt att fixa dom någon gång i framtiden iallafall! Inget som jag ser som ett måste men kanske mer en liten grej på önskelistan om några år eller så. Sen vill jag bleka dom till max också så att man verkligen får det där Hollywood-smilet. Hade varit jättekul!

4. Köpa en stor, vit enplansvilla vid havet – Och den ska vara helt nybyggd och i toppskick! Ser redan framför mig hur jag och F sitter på vår uteplats med var sin kopp kaffe (okej, jag dricker inte ens kaffe, haha) på sommaren om tjugo år i bara badkläder och njuter av lugnet. 

5. Skaffa barn – Förut var det något jag ville NUNUNU men nu vill jag gärna vänta i rätt många år till. Skulle jag däremot bli gravid så blir jag nog glad ändå men det är inget som stressar för fem öre längre då det är så mycket annat jag vill göra. Men jag vill ha tre barn tror jag (och F med) och några namnfavoriter är Julian eller Jason om det skulle bli pojkar och Noelle eller Juliette om det skulle bli flickor. Går fint ihop med vårt efternamn också tycker jag.

6. Resa jorden runt – Eller ja, inte riktigt. Men resa runt lite i varma länder och vara borta under ett längre tag. Det är dock inget som lockar precis just nu men om ett par år vet jag att jag kommer vilja det. Inte äventyra så jättemycket utan mest sola och bada, se vackra platser och bara leva och njuta. 

7. Ha en helt underbar walk in closet – Just nu har jag bara en ”walk-on-closet” på mitt golv, haha.. Har alltid drömt om att ha mitt egna lite smultronställe i form av ett rum med enorma speglar, vackra möbler och alla mina skor, smycken och kläder fint uppradade och upphängda. En enorm kristallkrona i taket vill jag också ha. Och en stooooooor, vit byrå som rymmer alla mina underkläder, hehe.

8. Vinna på lotto – Hur kul hade inte det varit?! Jag blir glad när jag råkar skrapa fram 25:- på TRISS så snacka om lyckokänsla att vinna typ en halv miljon eller något? Hoppas jag lyckas göra det någon gång. 

9. Öppna en egen salong – Jag skulle dock inte vilja jobba själv med att göra fransar, naglar eller liknande utan vill bara äga salongen och anställa dom grymmaste stylisterna ever. Jag som springer på alla möjliga former av behandlingar flera gånger i månaden vet ju exakt vad man vill ha och framförallt vad man INTE vill ha när det kommer till allt sådant. Så tror jag hade kunnat få till en helt perfekt salong med perfekt inredning, service och dom bästa behandlingarna. Kanske slår till på denna dröm när jag får 40årskris eller något. Vi får väl se!

10. Fixa tuttarna och läpparna – Jag har alltid velat testa fylla läpparna pyttepyttelite och av ren nyfikenhet så lär jag nog testa någon dag i framtiden. Och brösten kommer jag helt klart att fixa någon dag dom med. Förmodligen efter att jag har fött klart alla ungar då jag är nöjd i dagsläget, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish