Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Var hemma hos några vänner dagen innan jul och hade det så mysigt. Blev bjudna på världens godaste gnocchigratäng och fika, barnen lekte och hade så roligt. Älskar att mina små får växa upp med så många barn omkring sig som dom förhoppningsvis kan ha med sig livet ut. Världens mysigaste dag hade vi! Och så blev vi bortskämda med julklappar och Jason fick bland annat en spindelmannen som är en ny favoritleksak här hemma.

– När man får en sådan här julklapp av en av sina allra bästa vänner så blir man ju typ tårig. Hur fint skrivet!? Så tacksam att jag har henne! Så sjukt att vi faktiskt umgicks hela tiden som små då våra mammor var nära vänner. Och så lärde vi känna varandra igen nu när vi båda fått vårt första barn. Är övertygad om att vi kommer att stå varandra nära livet ut.

– Vet ni vad som stör mig? Alltså sjukt riktigt jäkla mycket? Att när man blir mamma så ska man helst ha på sig polotröja hela dagarna, aldrig visa sig i underkläder (eller ens bikini) och absolut inte ha på sig en kort klänning eller urringat. Jag har under alla mina år inom sociala medier fått kritik för att jag lägger upp för utmanande bilder. När jag var gravid för första gången så la jag ofta upp bilder i underkläder och detta fick jag SÅ mycket skit för. Jag var en ”horig” blivande mamma för att man såg lite av mina bröst och folk undrade vem som var pappan till mitt barn. Jag raderade allt hat men gud vad det tog hårt på mig just på grund av att jag var rätt ny som influenser + alla hormoner från graviditeten på det. När jag sedan blev mamma ”på riktigt” och födde Jason så låg kritiken i att jag visade för mycket tuttar och att jag borde tänka på hur jag klär mig nu när jag faktiskt har blivit förälder. Vet ni vad det galna är? Jag har ALLTID klätt mig i urringade tröjor och lagt upp relativt lättklädda blider då och då. Jag har fått kritik för detta innan då och då med men absolut INTE så som efter att mina barn kom till världen. Plötsligt är det olämpligt att ha på sig en bikini på sommaren typ! Minns att jag fick en sådan kommentar i somras på en bild där jag står ute med Jolie och har bikini, haha.. Den som skrev kommentaren tyckte helt enkelt att jag borde klä på mig något innan jag tar bilderna även om jag faktiskt solar ute i bikini. Och nu på bilderna på mig och barnen från julafton fick jag också en kommentar om att min klänning är alldeles för kort med tanke på att jag är mamma.. Alltså på riktigt? Ni som skriver sådant här, skärp er! Finns ingen klädkod som gör en till en bättre/sämre mamma. Jag kommer alltid att klä mig som jag själv vill och lägga upp dom bilderna jag vill. Ibland får ni se mig i bikini eller underkläder och ibland i en stor vinterjacka, halsduk och mössa. Allt är lika mycket jag!

I december 2019.. 

I slutet av maj 2015..

Och så har vi 2014 med.. =) 

– Hur gör ni med julklappar? Känns som att alla gör ”som vanligt” och att klapparna ligger färdigt under granen. Jag har aldrig haft det så som liten utan tomten har alltid kommit med en stor säck och delat ut klapparna ur säcken istället.. Så jag har kört samma med mina barn och det har funkat jättebra. För hur gör man annars för att dom inte ska vara där och riva? Hade blivit ett sådant stressmoment för mig, haha. Egentligen spelar det inte så stor roll för mig och jag hade lätt kunnat ändra på detta från ett år till ett annat.. Men det slog mig bara att jag nog gör rätt olikt alla andra. Eller vad säger ni? På morgonen får barnen dock var sin liten julklapp under granen och så kommer tomten med resten sedan på kvällen som sagt =)

Såhär såg morgonen ut =) Barnen fick var sin LOL-docka! Jason har ju tjatat om dessa dockor ett tag så nu var det dags. Han fick en stor och Jolie en liten.

Och så kvällen! Förra året hade vi hyrt in en tomte men i år så fick F köpa en tomtedräkt och gå ut och köpa en skruvmejsel till Jasons radiostyrda bil för att kunna byta batteri ;p

– Har tränat som en galning nu i dagarna och jag älskar det. Så många som har undrar hur jag håller mig motiverad. Hur orkar man liksom? Mina bästa tips:

  • Ta dig till gymmet! Även om du känner att du har NOLL energi. När du väl är där så finns det ju inte så mycket mer att göra än att bara köra på. Och vissa pass blir ju sämre än andra på grund av olika anledningar. Jag tänker dock alltid att jag hellre har ett sämre pass än inget pass alls.
  • Unna dig nya träningskläder! När jag har något nytt att träna i så vill jag träna i det hela tiden och då vill man ju automatiskt till gymmet.
  • Tror att det är viktigt att hitta sin egna grej. Min grej är verkligen styrketräning. Är totalt ointresserad av konditionsträning och låter därför bli det. Borde egentligen ha med det i min träning någon gång i veckan iallafall men tänker alltid att ”det tar jag nästa vecka”, haha.. Tycker det är så tråkigt.
  • Hellre en stund än ingen alls. Tiden finns aaaalltid. Allt handlar om hur man väljer att prioritera. Har jag inte tid en dag så kör jag ett snabbt pass hemma på yogamattan eller så hinner jag en sväng förbi gymmet. 30 minuter eller till och med 20 ger så mycket mer än vad man kanske kan tro! Och att planera träningen upplever jag också funkar bra. För då har man avsatt tid för den och den får plats i dagen på ett annat sätt än om man bara tänker att man ska åka dit spontant när man har lite tid över.
  • Belöna dig själv! Inte med mat – SÅKLART! Så viktigt att träning och mat på något vis inte blir ångestladdat tillsammans. Typ ”nu har jag tränat en halvtimme så då kan jag köpa en glass”. Så får det INTE bli. Men belöna dig med att kanske ta en lååång dusch efteråt, unna dig en tröja som du har kollat på länge eller vad det nu kan vara. Sedan är man ju alltid värd att belöna sig själv oavsett om man tränar eller ej men att utmana sig själv på det viset är rätt kul.
  • Tävla bara med dig själv! Något som dödar ALL motivation är ju att titta på andra och jämföra sig. Är så viktigt att bara, bara tävla med sig själv och se sina egna framsteg. Det kommer alltid finnas någon som kan lyfta tyngre, springa längre, har mer magrutor, större armar, mer vältränad rumpa, snyggare träningskläder osv.. Så viktigt att bara se sig själv och peppa sig själv i sina framsteg. 

Älskar denna träningströja från Aim’n! Denna dag var jag osugen på att träna men drog fram den ur garderoben och det gav mig pepp. Kläder kan göra så mycket! 

– På tal om att utvecklas inom träningen så fick jag frågan bland kommentarerna nu rätt nyligen vad jag själv ser för resultat. Nu har jag tränat mer ”på allvar” sedan i somras ungefär.. Jag märker främst skillnad i min styrka. Känner rätt ofta att ”wow, vad stark jag är” när jag lyfter något som jag tidigare inte ens kunde drömma om. Överkroppen har alltid varit min svaghet då jag tycker det är tråkigt att träna axlar och armar osv men jag har hittat mina favoritövningar som jag gillat, kört på dom och märkt sådana resultat. Min hållning är grym nu jämfört med strax efter att Jolie föddes exempelvis. Har tränat mycket rygg och både ser och känner av musklerna ordentligt där. Älskar det! Gillar verkligen känslan av att kunna bära matkassar, ta upp barnen utan problem, kunna vara rak i ryggen utan att anstränga mig speciellt mycket osv. Och ska vi vara ytliga så ser jag ju att jag har fått rätt så stor rumpa och större ben, haha. Det är jag väldigt nöjd och glad över!

Här tycker jag ändå att man ser att jag har fått mycket muskler på benen! Har ju alltid haft stora ben men nu känns dom sjukt mycket mer vältränade. Älskar det! 

– Något annat jag har fått frågor om är om jag inte kan summera året! Skrev faktiskt för ett tag sedan att jag ska göra det! Är det något speciellt ni vill läsa mer ingående om eller önskar att jag ska lägga mer fokus på?

Inledde ju 2019 med en utomlandsresa! Hoppas väl på att kunna göra samma sak nu 2020 med F och kidsen men han har för mycket i skolan som det ser ut just nu. 

Ja hörrni.. Sedan har månaderna bara rullat på.. Så läskigt nu när jag faktiskt gick igenom det lite. WOW vilket år jag har haft. Så mycket jobb, så mycket utveckling på personliga plan, skilsmässan (som helt klart är det absolut största som har hänt), nya vänner, gamla vänner som kommit tillbaka ännu starkare, relationer som avslutats på grund av olika anledningar, mycket kärlek, mycket skratt, mycket sorg, en del resor.. Det har verkligen hänt en hel del. 

– Jag har en ny favorittröja! Hur snygg är den inte!? Har köpt den i både färgen nedan men också i vitt. Gillar att den är rätt kort, ribbad och har dubbla dragkedjor. En uppe och en nere. Det var det jag föll för när jag kände att jag bara måste ha den. Såg så snyggt ut på modellen då hon hade knäppt upp tröjan en bit uppåt och en bit nedåt. Älskar det!

Hur fin!? =) Den kommer från nelly!

Kommentarer

  1. Kajsa

    Känner igen mig så mycket i detta.. Är inte mamma än dock. Men överlag, är född med naturligt stora bröst, är kurvig och tränar mycket. Jag är nöjd med hur jag ser ut. Men ibland sjunker självförtroendet när människor känner behovet av att lägga kommentarer, vet inte hur ofta jag har fått höra riktigt obehagliga och sjuka kommentarer av både kvinnor & män gällande mina bröst och att min kropp ”skriker sex”… Jag är nöjd, min pojkvän tycker jag är snyggast och vackrast i världen, och det är väl det som betyder något känner jag, <3 Men ibland kan man inte hamna i negativa tankar och bli sårad. Hur man är född eller har valt att se ut borde man inte bli straffad för.
    Stå på dig, för det kommer jag alltid fortsätta göra. <3 du är så fin.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Instämmer! Känns som att om man har den kroppstypen så är man alltid utmanande oavsett vad man har på sig eller gör.. <3 kram till dig och detsamma. DU är fin <3

  2. Marielle

    Såklart klär man sig precis som man själv trivs, oavsett om man är mamma eller ej! Tycker det är imponerande att du lyckats ”behålla” din klädstil, jag har tappat den helt sedan jag fick barnen. Älskar egentligen kläder och mode men vet inte alls hur jag ska klä mig längre med min nya mammakropp samt att jag har ammat i över tre år nu och alltid måste ha kläder som känns smidiga att amma i.

    Men kände att jag blev peppad och inspirerad av dig nu! Ska ha det som löfte till mig själv att försöka hitta tillbaka och bejaka mitt klädintresse igen. Tack för en bra blogg som alltid. Och ha en trevlig resa!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack <3 Ja, det känns skönt att få ha kvar mig själv trots att jag har blivit mamma! Förstår dig helt. Ja, kör på det!! Klart du ska göra det! STOR kram och blir så glad för dom fina orden <3 gott nytt år <3

  3. Maria

    Men alltså, du har ju DRÖMKROPPEN, de är ju definitivt avundsjuka ❤️ Jag är också avundsjuk men jag säger inget dåligt för det 🙂 Är jätteglad att du la ut bild och tipsade om en bh häromdagen, för nu väntar jag på att den ska komma med posten ☺️ Kram fina du

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Gulle du, tack!! Men det ska du inte vara, du är minst lika snygg är jag säker på <3 stor kram!! <3 och vad roligt, hoppas den passar bra! 😀

  4. Emelie

    Får jag dela texten (på min Instagram) där du svarar på vad du stör dig på? Vill verkligen uppmärksamma det och nå ut att detta är ett problem som inte borde finnas. Blev och blir själv utsatt av dessa kommentarer sedan jag blev gravid. Man blir så ledsen. Kram

  5. Malin Karlsson

    Då måste jag oxå vara en dålig mamma och horig och allt möjligt jag har urringade tröjor och klänningar tex. Man kan inte sluta leva och endast ha heltäckande kläder bara för att man får barn

  6. Josefin

    Eftersom jag kommer från en stor familj har vi alltid haft klapparna under granen (blir mycket för Tomten annars). Dock så kommer tomten med en säck, ca ett paket var. Sedan delas resten ut under granen. När vi var små var vi på paketen så mamma och pappa hade paketen på ett hemligt ställe och la fram dem på julafton! Alltså inte direkt paketen blev köpta, endast för att granen var uppe.
    Gott nytt år!❤️

  7. Madde

    När jag växte upp så klädde vi granen dagen före julafton och sen kom ”tomten” på natten och la julklapparna där så dom låg där på julaftons morgon. Den traditionen har jag fört med mig nu när jag har egna barn för annars hade dom varit där och rivit. O h sen tror jag att de blir mer magiskt för dom att tro att tomten kommer på natten.

  8. Mia

    Hej! Såg ditt inlägg om att vara ledsen. Det är normalt att sörja att relationen är över. Kanske tom ångra sig. Man vill så gärna ha tillbaka det där man hade men blanda inte ihop det med att det du saknar antagligen inte finns längre. Dvs man saknar något som inte finns och gjorde slut för hur saker blev. I framtiden kommer du kunna glädjas åt det ni delade men förstå varför ni gick isär. I de flesta fall är det så sen finns det såklart undantag. Hejjar på dig 🙂 <3

  9. Cissi

    Julklappar på jul..
    Under granen har jag ”tomma paket”, alltså inslagna kartonger, enbart för att fylla upp och se fint ut. Då granen barrar på slutet vill vi inte vara där under och riva.. Julklapparna från oss står i en stor julkasse intill granen. På morgonen får barnen något litet i julstrumpan från Nissen, under strumporna brukar 1-2 större paket stå från Nissen. Ofta är det sällskapsspel/TVspel till hela familjen. I år fick dom ”Rat trapp” och ”skeleton attack” 😁👌

    På morgonen vid kl 8 kommer Tomtemor ridandes på häst och lämnar 1paket var till barnen (något litet pyssel). På eftermiddagen kommer Tomten och ger barnen 1paket var från sin julklappssäck. Efter Tomtens besök så får barnen öppna alla julklappar från oss samt släkt. I år fick barnen (utöver nissen/tomtemor/jultomten) 4 paket var från oss + paketen från kusinerna/farmor/farfar osv. Vi la 1.500kr/barn (4st) 😊 Tycker antal/summa är svårt varje år. I år höll vi ner antalet men slutsumman blev ändå densamma 😅 Äldre barn, dyrare klappar 🙈

  10. Sara

    Måste bara säga att jag älskar din blogg. Jag är själv en ung småbarnsmamma, har två barn i samma åldrar som dina. Älskar att gå in här och läsa och reflektera över det du skriver, känner igen mig i så mycket.
    Tycker du verkar vara en fantastiskt mamma och person! Försök att inte bry dig om de negativa kommentarerna, du är bra precis som du är!
    PS. Har aldrig förstått varför man måste klä sig som en 50-åring bara för att man är mamma? 🤷‍♀️

      1. H

        Sara, Så då menar du att en femtioåring inte kan klä sig i urringat och/träningskläder??
        Oavsett ålder klär man sig så som känns bekvämt för en själv!

  11. Mandis

    Ang att du lägger ut lättklädda bilder på sociala medier, tror mycket handlar om syftet med bilderna, vad du vill förmedla? Man kan såklart lägga upp bilder när man har bikini en dag på stranden, utan att sexualisera eller objektifiera sig själv, typ här är jag en dag på stranden.
    Problemet enligt min uppfattning är just sexualiseringen, t.ex en av bilderna ovan där det ända som syns är ett par bröst i en super push up bh, inget huvud eller ansikte som kan förmedla nån form av känsla eller interaktion, vad är syftet med t.ex en sån bild? Min erfarenhet är att tjejer som lägger upp den typen av bilder antingen: 1. Söker nån form av bekräftelse eller uppmärksamhet, behöver inte bara vara från killar, kan vara från tjejkompisar också, men det är nån form av tomhet som behöver fyllas och den typen av bilder är en quick fix för att boosta självförtroendet. 2. Är väldigt unga. Med tiden kommer du inse att du inte behöver den typen av uppmärksamhet, självkänslan växer med åren.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja kanske 🙂 tänker att det är upp till var och en vad man har för syfte med det. Dom översta bilderna var 1. till ett samarbete där plagget skulle visas upp och 2. till ett inlägg om bhar där jag tipsade om den sköna och snygga bhn på bilden 😀 så jag tänker väl att alla gör olika och att det är helt okej 🙂 din teori stämmer säkert på vissa men på långt ifrån alla, kram <3

  12. Jenny

    Såg bilderna från det förra inlägget men tänker ärligt talat bara; tusan så avundsjuk man blir på de snygga benen! 🙂
    Det finns en miljon förväntningar på hur man ska och inte ska vara som kvinna, ingen kan uppfylla allt trams. Att vara en bra mamma har väl minst av allt att göra med hur man klär sig så länge man inte kommer i underkläderna till förskolan.. Fokusera på dina barn och dig själv så är du garanterat den bästa mamma du kan vara! Gott nytt år =)

  13. Maria

    Wow, vilket år du haft! Hoppas på ett lyckligt 2020 för dig och dina fina barn 💕 Du sprider så mkt inspiration och härlig energi. Låt ingen säga åt dig hur du ska vara eller klä dig 👊🏻
    Undrar om du kommer ihåg varifrån den långa svarta klänningen är ifrån? Den du har på bilden med barnen när ni är utomlands. Ser så sjukt bekväm och fin ut. Tack på förhand, kram 💖

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish