Följde detta recept (förutom att jag skippade riven ost och bacon)! Blev så gott och enkelt och barnen åt så mycket. Perfekt mellis efter föris och lika lätt att göra som kesoplättarna jag brukar köra på om inte ännu lite enklare =)
2-3 portioner
250 g keso
2 ägg
3/4 msk fiberhusk (tror det går lika bra utan!)
0,5 dl grädde
Mixa allt och in i ugnen 225 grader och 20 minuter. Dom fick äta med sockerfri sylt/marmelad. Köper alltid denna nedan. Den är sjukt god och smaka så sött! Köper den också när jag ex. ska ha ostbricka men då kör jag på fikon. Finns flera smaker. Tips, tips!
Kommentarer
Hej!
Jag har en fundering angående era förlovnings/vigselringar? Hur har ni gjort med dem? Sålt? Sparat? Pantsatt?
Mina föräldrar (skildes när jag var 7,5 år alltså drygt 17 år sedan) smälte ner sina ringar och gjorde ett smycke till mig i konfirmationspresent 🙂 finaste smycket som, trots att de inte är gifta, visar på deras gemensamma kärlek till mig! Ville bara ge det som ett tips!
Kram och ha en trevlig första adventshelg <3
Men vad fint <3 jag har sparat mina iallafall, vet inte hur han har gjort.. Kram 🙂 <3
Du är en så fin person 💕 kram 🤗
Alltså TACK <3 kram
Ser SÅ gott ut! Smakar det verkligen keso eller smakar det mer som pannkaka? 🙂
F tyckte det smakade risgrynsgröt, haha! Nej, men det smakar ju annorlunda men väldigt gott, kram <3