Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Pasta med kantareller och grönkål

Du behöver: 

– 1 paket pasta

– 1/4 grönkål

– 1 klyfta vitlök

– 1 paket fetaost

– Pastasås med basilikasmak

– 1 litet paket kantareller

– 1/2 paket körsbärstomater

– Basilika

– Salt

– Creme fraich

Gör såhär: Koka pastan i lättsaltat vatten. Riv av bladen på grönkålen från stjälken och stek den och tomaterna i olja. Pressa i en klyfta vitlök. Stek kantarellerna i smör i en egen panna. Häll pastasåsen över grönkålen och tomaterna och häll av vattnet från pastan. Blanda pastan med såsen, smaka av med salt och smula sedan över fetaost, lägg över kantareller, basilika och en klick crème fraich.

Verkligen perfekt höstig pasta!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish