Du behöver:
– 1 paket pasta
– 1/4 grönkål
– 1 klyfta vitlök
– 1 paket fetaost
– Pastasås med basilikasmak
– 1 litet paket kantareller
– 1/2 paket körsbärstomater
– Basilika
– Salt
– Creme fraich
Gör såhär: Koka pastan i lättsaltat vatten. Riv av bladen på grönkålen från stjälken och stek den och tomaterna i olja. Pressa i en klyfta vitlök. Stek kantarellerna i smör i en egen panna. Häll pastasåsen över grönkålen och tomaterna och häll av vattnet från pastan. Blanda pastan med såsen, smaka av med salt och smula sedan över fetaost, lägg över kantareller, basilika och en klick crème fraich.
Verkligen perfekt höstig pasta!
Kommentarer
Alltså jag dör för kantareller 😋🤤
Så gott 😀 kram <3
Wow, vad gott det ser ut! Tack för tipset!
Har saknat dina matinlägg, får så mycket härlig inspiration på vegetariska rätter. Fortsätt gärna ♡
Men vad kul 😀 så glad jag blir, kram <3
Så gott
Visst 😀 kram <3
Låter supergott 🥰 Måste fråga, var är dina superfina dricksglas ifrån? Blev kär 😃
Dom är från Lagerhaus 😀 kram <3