Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Min senaste shopping!

Inlägget innehåller annonslänkar

Har lite idétorka och försöker att ha liiiite semester från sociala medier men vet ju att många tycker om att se lite shopping så därför tänkte jag visa mina senaste inköp!

Handlade lite på H&M och har massor med bonusar där vilket gjorde att jag kom undan rätt billigt! Blev lite påfyllning till Jolies garderob i större storlekar och en söt förvaringskorg till barnens lekrum. Jolies hätta tappade vi bort för ett tag sedan tråkigt nog och jag älskade den + att det är den enda huvudbonaden hon godtar för tillfället. Så köpte en ny!

Köpte denna stora skål som jag tänkte att vi kan ha dopvattnet i när Jolie ska döpas här hemma! Hur fin!? Och passar perfekt med allt porslin som fikat ska serveras på. Finns HÄR.

Och denna tänkte vi servera kaffe i på dopet! Har önskat den länge men aldrig haft en egentligen anledning att köpa den förrän nu. Finns HÄR. Till riktigt bra pris nu dessutom!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish