Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Förvaring på höjden

Har börjat ta tag i barnrummet (lekrummet på nedervåningen) lite smått nu då det mest bara har varit fullproppat med massor av leksaker och annat som barnen tycker om. Ska försöka få lite mer ordning där inne och har en tydlig plan i huvudet på hur jag vill ha det.. =) Ska bara ha tid och ork att genomföra mina idéer med. Nu har vi iallafall ordnat ett skåo på höjden som vi fyllde med trådbackar och hyllor. Perfekt för allt pyssel och smålego! Jättenöjd mamma här =)

Kommentarer

  1. Emmelie

    Såg att du tipsade om Ikeas vegokorv. MÅSTE tipsa er om Pärssons vegokorv, den heter stekkorv. Smakar så likt vanlig korv och är SÅ god!! Tips tips! Något jag verkligen saknat sen jag slutade med kött är bra vegoalternativ för korv men det där är verkligen det BÄSTA 😍👏🏼

  2. Jessica

    Åh kan inte du göra ett inlägg och berätta lite hur du tänker kring lekrummet och visa hur hela ser ut med förvaring och lekytor och så?
    Ska göra lekrum till mina kids men hittar ingen bra inspiration till hur man ska göra. Kram 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish