Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Moonday

Hallå vänner!

Seeeeg måndag idag och jag tänkte bara snabbt, snabbt, snabbt slänga upp detta inlägg innan jag lägger mig i sängen och sover fram tills att F kommer hem. Då ska jag vakna, pussa på honom och sedan somna om, haha. Tycker så synd om honom förresten! Min mobil gick ju sönder för inte så längesedan och igår kväll hade han glömt sin mobil nere i garaget i bilen. Slutade med att han imorse hämtade den och upptäckte att den är helt fuktskadad och förstörd. Så nu är det hans tur att få ny. Känns rätt komiskt bara för att vi preciiiis fått ordning på allt som är trasigt och halvdant. Men något måste tydligen alltid vara lite småsönder i ens liv verkar det som. =) Jag som vanligtvis blir arg på sådana klumpigheter vågade inte bli det denna gång när jag såg hur ledsen och ångestfylld han var själv (och särskilt inte när jag faktiskt smällde min telefon för bara någon vecka sedan, haha). Tur att han har en jobbtelefon så länge!

Annars har jag migrän och illamående/spysjuka till max som vanligt. Vet inte ens om jag ska fortsätta skriva det i inläggen för det blir ju så mycket negativt här inne då! Samtidigt så är det sanningen och min vardag för tillfället. Veckan är iallafall fullspäckad med jobb som vanligt och på torsdag har jag en inbokad ansiktsbehandling hos världens bästa hudterapeaut på Life Long Clinic. Vi har inte riktigt fått ihop det med tider då jag varit så pass upptagen på senaste så vi har inte hunnit ses sedan i november. Ska bli så mysigt att prata ut, bli ompysslad och bara få känna sig lite fräsch i hyn. Min gravid-hy är ju som jag redan har berättat om inte den roligaste synen. På fredag ska jag på ett event som Jollyroom håller i på morgonen innan jobbet och det vankas frukost med kalastema med massor av fina bloggmammor och deras barn. Ska bli så mysigt! Sen så jobbar jag i helgen och det är alltid mycket med bloggen och allt som hör till den sista veckan innan månadsskiftet så ska försöka beta av så mycket ”bloggjobb” som möjligt nu under veckan också. 

Ena sekunden så vill jag bara sjukskriva mig och ligga i sängen med min spyhink och andra sekunden så vill jag kämpa på och vänta ut allt detta illamående. Just nu är jag tacksam för att jag klarar av att gå till jobbet (nästan) varje dag men direkt jag är innanför dörren hemma så orkar jag knappt stå på benen. Hoppas, hoppas, hoppas det går över snart. 

Ja, hörrni! Då var dagens gnäll avklarat, haha. Önskar er en helt underbar start på veckan och jättestor kram till er!

Och så dom dagliga äggen. Både till frukost och till middag. Vad är detta för sjuka cravings?! Jag som inte ens gillar det egentligen. F tycker jag är knäpp men han som tränar så mycket tycker nog att det är helt okej mat han med. I min äggröra stekte jag färsk spenat med aubergine, zucchini, olivolja, litelite grädde och salt och peppar + ägg såklart. 

Och igår följde jag med till gymmet en sväng. Orkade bara 25 minuters rumpa och ben och sen gick jag lite på gåbandet. Blev ändå lite imponerad av mig själv att jag orkade. *Klapp på axeln*

Idag tog jag på mig en ”nygammal” tröja från Gina Tricot + mina sköna byxor (dom enda jag får på mig just nu, haha) och kände mig lite vårig trots allt. Älskar pastell!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish