Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sjukskrivning och att få pusta ut..

Hej på er!

Igår kväll bokade min barnmorska in mig på ett rätt ”akut” läkarbesök denna morgon då jag inte alls mår bra och fortfarande lider av konstant illamående, yrsel och spy-attacker. Fick träffa en helt fantastisk läkare som verkligen såg till mina behov, kollade mina värden och vi pratade en lång stund om hur jag mår och hur det har varit under graviditeten. Slutade med att jag fick en sjukskrivning från idag tills mitten av maj. Känns lite tråkigt att missa jobbet på ett vis men helt underbart att bara få vara hemma samtidigt. Jag vet att jag behöver det innerst inne men har dragit mig så mycket från att lyssna på min egna kropp då jag har så svårt att acceptera att jag faktiskt inte mår bra just nu och tvingat iväg mig själv till jobbet fast jag knappt klarat av att stå på benen mer än någon timme. Dessa tre veckor ska jag bara fokusera på mig själv, min kropp och mitt mående. Vila, sova och ta det lugnt. Jag ska göra saker som får mig att må bra och inte överanstränga mig minsta lilla. Kommer nog känna mig rätt rastlös efter ett tag men får fylla dagarna med gos med hundarna, besök lite då och då av fina vänner och annat smått och gott som dyker upp. Är iallafall jättetacksam för dessa veckor jag har fått. 

F har feber sen igår och ligger mest och sover i sovrummet med Zelda som fortfarande löper. Dexter och jag ligger i soffan i vardagsrummet och dricker juice och snart ska jag göra pannkakor då jag varit jättesugen på det sedan imorse. Sen ska vi bara vila, kolla på serier och mysa resten av dagen innan en tidig kväll väntar. Har hunnit betala alla räkningar nu på förmiddagen också så känns skönt att ha det bortgjort och tvättmaskinen + torktumlaren är i full gång inne på toaletten. Skönt med rent och fräscht. 

Annars inväntar vi så mycket fina paket till bebis. En mosekrubba med tillhörande ”gunga”, en döfin bebis-säng från STOKKE, ett babynest, en babysitter, mysiga filtar och lite annat smått och gott. Längtar tills vi får hämta hem allt och tror det kommer att kännas mycket verkligare då. 

Kan knappt förstå att hela 36% redan passerat!? Om 25 veckor är vi tre// Och detta var morgonens super-mode-medvetna outfit. Tror aldrig jag har klätt mig så missmatchat i hela mitt liv innan, haha. Men vi myser ju bara hemma idag som sagt.

Och igår gjorde vi jättesnabb och enkel middag innan jag gick och la mig redan vid 19-tiden. Mådde så otroligt dåligt! Det är iallafall vanlig qournfärs som är stekt med frysta grönsaker i curry, salt och peppar och på sidan av hade vi sweetchilisås och bulgur. (Denna jätteportion är dock Fs men den såg finare ut på bild, haha)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish