Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Stoltast i världen!

Hej vänner <3

Vi startar dagen med att åka till Jasons simskola hela familjen. Det är sista dagen och ”uppvisning” idag. Han är så peppad på att visa mig och lillasyster vad han kan då det bara är F som har varit med tidigare (och föräldrarna har inte ens fått vara inne i själva badet). Efteråt ska vi köpa hans simmärke som han klarat och äta lunch någonstans för att fira att det är klart och att han varit så duktig. Senare ska vi iväg till vänner och äta middag där, så mys!

Önskar er en underbar dag. KRAM!

Detta simmärke har Jason klarat! Och han har också klarat ungefär hälften av det som behövs för att få Baddaren Blå! Han dyker ner under vattnet och hämtar ringar, tränar på att glida i vattnet.. Jag är sååååå stolt över min stora, lilla kille!

Igår blev det en snabb visit på IKEA där vi måttbeställde en bänkskiva som vi ska ha som skrivbord i kontoret. Skivan ska gå från vägg till vägg och det kommer bli så fint! Köpte också benbockar där som vi ska spraya svarta.

Denna blev det (den som jag håller handen vid). Visst är den fin!? Kommer bli toksnyggt!

Köpte också lite krimskrams och dekoration till kontoret. Kolla dessa ljus! Köpte dom två som ni ser längst ner på bilden. Hur fina!?

F och Jolie hjälpte mig att klippa ner dom =)

Dessa stolar har jag också köpt! Dock inte igår utan för ett par dagar sedan. Men fick ett mail igår om att dom har skickats så nu är jag så peppad på att börja inreda!! Ska också beställa ett skåp från Ikea som är såååå perfekt (enligt mig) och massor av annat fint.

Kommentarer

  1. Paulina

    Ang stolarna. Finns alltid öglan stolar på loppis för typ 100kr styck så köp en där förslagsvis och returnera de nya så sparar du pengar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är någon egen som simskolan har.. minns inte vad den heter sådär på rak arm.. Sportadmin medlemsappen tror jag den heter 😀 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish