Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Ett par solglasögon för varje tillfälle

Inlägget är i ett annonssamarbete med Chimi Eyewear

Jag köpte mitt första par solglasögon från Chimi för ett par år sedan! Ett par svarta och enkla! Dom använder jag fortfarande jätteofta. Nu har jag dock utökat min Chimi-garderob med fyra till och WOW vad jag gillar dom! Så sjukt snygga, stilrena men ändå med det lilla extra – precis som jag vill ha det.

Med koden GABRIELLA så får ni just nu 15% på Core Collection hos Chimi så passa på att klicka hem ett par snygga brillor till dig själv eller ge bort en present till någon du gillar. Lite kul info är att jag gav F ett par Chimis för ett par år sedan och det är dom enda han använder idag =) Koden gäller förresten även i Chimis butik på Krukmakargatan 31 i Stockholm!

Solglasögonen kommer levererade i snygga förpackningar som känns så lyxiga! Det är lätt att välja solglasögon hos Chimi och dom har verkligen glasögon för varje tillfälle och oavsett vad man tycker om. Så lätt att variera sig när det kommer till färg, modell och lins.

Älskar dessa! Dom heter Coco #004 Black och ni hittar dom HÄR. En av Chimis mest klassiska modeller med brun båge och svart lins. Kommer att bära dom till ett par slitna jeans, vit topp och converse!

Sedan har vi dessa! Alltså sååå fina! Perfekta till en svart eller vit klänning och ett par enkla skor. Lyfter en hel outfit tycker jag! Hur coolt med spegelglas!? Ni hittar Peach #004 Mirror HÄR.

Dessa är nog mina absoluta favoriter. Älskar hur snygga, stora och stilrena dom är! Berry #005 heter dom och du hittar dom HÄR.

Här har jag på mig Berry #005! Visst är dom SÅ snygga!? Och dom finns i mängder med färger som alla andra Chimis!

Och så har vi ju dessa som heter Peach #001! Dom hittar du HÄR! Denna modell är en riktig storsäljare och finns äntligen i lager igen! Så passa på att köpa om ni är sugna på den. Jag har faktiskt denna modell i svart sedan tidigare också och älskar den. Denna modell finns i åtta olika färger och med tre linser: Mirror, Clear och Black.

Chimi har snabba och fria leveranser samt ett helt års garanti på sina glasögon! Det är ju hur bra som helst!

Och glöm inte att ni får 15% på hela Core Collection sortimentet hos Chimi med koden GABRIELLA! Ni kommer till mina favoriter genom att klicka HÄR. Happy shopping =)

Inlägget är i ett annonssamarbete med Chimi Eyewear

Kommentarer

  1. Annika

    nu funkar det 🙂 tack för fin rabatt 🙂
    Skit i alla elaka komentarer, era barn är världens finaste
    / Annika

  2. Annika

    åh jag vill ha ett par sådana, Försöker beställa berry 08 men koden funkar inte på dem, fast de är core Collection 🙁
    / Annika

  3. S

    Svar på din instagram inlägg:
    Dina barn är helt underbart fina 🤗🤗 och verkar så omtänksamma och kärleksfulla ♥️

    Så grymt läskigt att vuxna personer beter sig så idiotiskt! Bars för att han inte säger tillräckligt mycket i vlogg eller instagram vi ser typ 3 minuter av ert liv. Asså! Sjukt! Sedan så skall man oroa sig om barns tal när de är typ 5 år. Jason är 3 (tror jag stt du skrev på insta) Jag har haft SÅÅÅÅÅÅÅ många barn (är förskollärare) där barn knäckt koden efter sin 4 årsdag. Och pratar ”riktigt” som 5 åring.

    Skit i dem negativa kommentarerna för de är bara människor som inte är värda! Bara lack på uppfostran hos dem och de verkar inte veta bättre (eller stt du har en superfint och ”perfekt” (i deras ögon) liv redan i din unga ålder ♥️♥️♥️

    All kärlek till er ! 🤗

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen viss är det så!! <3 Det är så läskigt att vuxna angriper barn på det viset oavsett om det handlar om deras kunskaper, vad dom kan och inte kan eller deras utseende.. ALLA barn är olika och lika värdefulla och vackra för det. <3 tack för din pepp och för din kärlek!! Du har SÅ rätt <3 du gjorde min kväll!! KRAM 🙂

  4. Isabelle

    Superfina! Men en fråga.. vet du om det är fri retur? Tänkte om man kan beställa hem några stycken för att prova vilka man tycker sig passa i 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish