Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dags att lyssna på lillas hjärta

Godmorgon vänner!

Larmet ringde strax innan sju och det var inte det lättaste att komma upp trots att jag är van att kliva upp strax innan fem när jag jobbar. Man vänjer sig snabbt vid andra rutiner, haha. F är ute med hundarna på morgonpromenaden och jag tänkte börja duka fram frukost. Sen ska vi hämta ut lite paket (bland annat bebisens säng!) och efter det ska jag hänga med honom till gymmet återigen och gå lite på bandet. Vid elva har vi sedan tid för att lyssna på bebis hjärta och jag är så spänd och nervös! Hoppas att allt låter bra där inne. 

Annars så har jag nog inte så mycket spännande att skriva, det är ju inte aaaallt för kul att vara sjukskriven och det händer inte så mycket på dagarna. Men skönt att vila är det! Och verkligen välbehövligt! 

Sen tänkte jag passa på att nämna en annan sak som jag egentligen har valt att inte lägga energi på alls när det kommer till blogg och instagram men eftersom att jag fått så enormt mycket nya läsare och följare (mer än dubbelt!) på bara någon månad så tänker jag ändå göra detta klart för alla. Jag svarar på ALLA kommentarer jag får på bloggen förutom dom som är kränkande eller negativa på något vis. Dom publicerar jag oftast inte ens men ibland händer det att jag gör det också. Anledningen till detta är att jag väljer att inte lägga ner tid på idioter som sitter och hatar och trollar sig bakom skärmen. Näthat och mobbing är det värsta jag vet i hela världen och varje gång det trillar in minsta lilla hat i mitt kommentarsfält så vill jag spy av sorg över att det finns så tragiska människor där ute. Jag sparar dock ner alla riktigt förnedrande kommentarer med IP-adress och skickar dom sedan vidare för anmälan i slutet av varje månad. En av tjejerna som trakasserade mig under en längre tid i början av min bloggkarriär kom fram efter detta när hon ”åkte dit” och bad om ursäkt och idag har vi faktiskt bra kontakt på både blogg, facebook och instagram och jag vet även varför hon betedde sig som hon gjorde! Nej hörrni, mer tid än såhär kommer jag absolut inte att lägga på nättroll mer men vill bara be er att tänka er för innan ni kommenterar då jag har en man som hackar fram minsta lilla IP + att det som sagt skickas vidare för anmälan varje månad. Så nu vet ni det! Annars så har jag faktiskt en sådan enormt trevlig och underbar stämning på min blogg! Tror faktiskt aldrig att jag har besökt en blogg där det funnits så få elaka kommentarer som just min egna. Det gör mig helt varm och lycklig och det är även därför jag väljer att vara väldigt öppen och dela med mig kring det mesta. Så tack för det. Ni vet att jag tycker detta redan men det är värt att nämna igen: NI ÄR FANTASTISKA!! <3

Vill annars önska er en helt underbar tisdag! All, all kärlek till er och massor med kramar så hörs vi lite senare! 

Denna mask räddar min hemska hy totalt nu under graviditeten. Finns HÄR

Och mina galna cravings efter varm choklad med grädde fortsätter och jag drack en kopp även igår, såå gott!

Och så två matbilder till, haha. Dessa kex från TUC (heter det så!?) är såå goda// Igår till lunch gjorde jag köttfärssås med champinjoner och glutenfri pasta. Stekte bara qournfärs i olivolja med champinjoner och fyra tomater och saltade + pepprade och hällde sedan över lite iMat från Oatly.

Och såhär låg bebisarna imorse, helt utslagna! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish