Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag och mitt synfel

Hej finisar <3

Hoppas att allt är jättebra med er. Igår var jag barnfri en stor del av dagen och det var faktiskt härligt och välbehövligt. Min vän fyllde år så hon kom hit tidigt på en kaffe innan vi begav oss mot stan för att göra lashlift och äta lunch. Sedan mötte F upp mig på stan med barnen och jag gjorde en synundersökning. Fick veta att jag har väldigt ansträngda ögon (jag jobbar ju framför mobil och dator så det var inte så konstigt tyckte optikern) och så har jag dessutom ett litet synfel (närsynt) och ett litet brytningsfel. Hon sa att synen såklart kan påverkas negativt av att jag ammar också och att den kan förändras när jag slutar.

Ska skaffa mig ett par glasögon iallafall som avlastar lite när jag sitter vid en skärm! Och så ska jag börja träna ögat mer och köra 20-20-20-regeln som optikern kallade den. Den innebär att jag var tjugonde minut ska avbryta mitt stirrande in i skärmen och kolla ut genom ex. ett fönster istället för att se något som är cirka 20 meter bort. Känns bra att jag kollade synen iallafall, har ju velat göra det länge!

Önskar er en underbar dag. KRAM!

Våra älskade små innan vi begav oss mot stan igår =)

Så god lunch! Skönt att äta utan barn för en gångs skull! Så mys att ha med dom men ibland är det skönt att slippa stressa och skynda för att dom inte vill sitta kvar så länge =)

Hade gjort iordning en liten present.

På kvällen hoppade Jason studsmatta hos en granne med flera av grannbarnen!

Och när barnen hade somnat för natten så drog F till gymmet och jag körde lite hemmaträning på yogamattan. Vet ni vad jag har gjort förresten som har med träning att göra!? Ska berätta sen men är så peppad!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish