Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jolie just nu

– Sjunger ”tänk om jag hade en liten, liten apa”, ”imse vimse spindel”, ”klappa händerna när du är riktigt glad”, ”rasmus rackarunge” och ”lilla snigel akta dig”

– Kan säga massooooor med ord. Helt sjukt vad hon kan, är så imponerad!

– Svarar ”mmm” eller skakar på huvudet när man frågar saker.

– Är blöjfri större delen av tiden när vi är hemma och när F frågar om hon vill kissa på toan så säger hon ”mmm” och går till badrummet, haha! Det är lite Fs grej att göra henne blöjfri så jag håller mig i bakgrunden och är imponerad över vad dom lyckas åstadkomma =) Han var helt besluten om att hon är möjlig att göra blöjfri redan nu och är säker på att han kommer att lyckas och jag tror honom.

– Minns ni detta inlägg? ÄNTLIGEN har vår lilla tjej fått aptit och hon är inne i en period där hon äter allt och i så stora mängder. Ingen är gladare än jag för det!

– Hon har storlek 86 i kläder. Vet dock inte hur lång hon är eller vad hon väger men det får vi veta snart på nästa hjärtkontroll. Storlek 21 på skor har hon.

– Vill inte åka i vagnen alls utan bara springa runt och vara med på precis aaaaallt. Är så nyfiken på livet och tar för sig av allt som kommer i hennes väg. Inte minsta rädd för något utan bara kör. Så häftig tjej!

– Hon har kommit in i en blyg period där hon myser in sig i min eller Fs axel om vi håller i henne och någon pratar med henne eller såger ”hej” eller busar. Speciellt om det är någon hon inte känner så väl. Hon får bus i blicken och borrar in sig och kikar ut försiktigt, haha. Så söt.

– Ammar fortfarande mycket!

– Sover helst nära, nära sin bror. Hon sover mellan mig och Jason just nu och hon tycker det är så mysigt. Det märks!

– Älskar Babblarna och vet vad alla Babblarna heter, hänger med i alla böckerna om Babblarna och kan peka på vad som är vad osv.

– Så duktig på att kommunicera och visa vad hon vill! Med ljud, dom orden hon kan och sitt kroppspråk.

– Har lärt sig att dricka ut vanligt glas och håller fint med båda händerna och ställer sedan ner glaset när hon druckit klart.

– Springer runt sjuuukt snabbt nu! Har verkligen fått kläm på det där med hur man går och springer.

– Otroligt bestämd och envis! Kärleksfull, glad nästan jämt och så UNDERBAR. Fy så vi älskar vår lillasyster. Vi är alla så kära i henne!!

Kommentarer

  1. Sofia

    Är det bara jag som inte låter mina barn kolla/lyssna på rackarungen Rasmus? 😝 Jag blev helt chockad första gången jag hörde den (och blir faktiskt fortfarande). Han rycker fjädrar från en tupp, kastar en katt, kastar ut katten från balkongen och försöker typ dränka en stackars hund i badkaret?! Inte så pedagogiskt ur min synvinkel, tycker den är helt fruktansvärd 😱 Inte menat som kritik, bara min tanke, fattar inte att den är gjord för barn 😛

      1. Anna

        Samma här, så mysko låt!
        Och sista versen
        ”Lille Rasmus Rackarunge
        Han var busig varje dag
        Nu är Rasmus snäll och duktig
        Och han gör sin mamma glad”
        Som att busiga barn inte har mammor som uppskattar dem, eller vadå? 🙄

  2. Johanna

    Ni är så engagerade i era barn (det går att förstå på allt de kan och hur de är).

    Blev så förvånad igår, ”vill ni se oss i unga föräldrar”. Ni verkar vara några av de tryggaste,; finaste föräldrar som finns. Vad fint om ni inspirerade andra så på tv! Älskar ert föräldraskap.<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish