Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGran Canaria 2019

Havet

Det är något speciellt med havet och något som jag verkligen uppskattade med hotellet som vi var på var att det ligger så otroligt nära havet. Att höra vågorna dygnet runt är bara så mysigt. Uppskattade det enormt.

Ser verkligen tillbaka på vår resa med glädje och kärlek. Trots att den fick några tråkiga dagar så har vi verkligen njutit av varandra till max tycker jag. Älskar mina tre så att jag spricker.

Kommentarer

  1. Veronica

    Bott på röda hotellet mittemot ett par gånger. Tagit nån drink på ert hotell vid nåt tillfälle. Fint där! Lugnt och fridfullt.

  2. Josefin

    Hej Gabriella! Jag lästa ditt inlägg om barnvaktning för ett tag sen och har inte sluta tänka på det. Har du funderat på att använda dig av ”my nanny”? Jag har själv använt det i ett år och är mer än nöjd! Jag har haft en ”nanny” under hela året och hon är superfin! Allt där är så bra ordnat och man känner sig verkligen trygg när man lämnar barnen.

  3. Ninna

    Det är bevisat att människan mår bättre av att hänga vid havet. Vågens ljud och det öppna havet är liksom lugnande för själen. Älskar havet så förstår att ni trivdes där. Tänk att ha sommarhus/semesterhus vid något fint hav😍💗

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish