Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Blä..

Spelade precis in veckans avsnitt av ”gravid vecka för vecka” och bläää vilken skitdag jag har. Kan inte ens kolla på mig själv och känner mig svullen, sne och ful. Det är mestandels så jag har känt mig under hela graviditeten också så det är riktigt jobbigt att filma. Det var extra jobbigt denna vecka (kändes lättare förra gången) men det kommer nog gå lite upp och ner tror jag. Men lite får man väl bjuda på sig själv, och det ska bli så kul att ha kvar alla avsnitt för egen del längre fram. Så försöker jag tänka iallafall! Däremot så var vi inte alls lika nervösa denna gång och pratade på massooor. Så det är skönt att våga släppa loss lite mer och inte känna sig så stel. Vi var dock rätt flamsiga också så vi får se om vi lyckas få till ett bra avsnitt. Det är en större utmaning än man kan tro och sitta och prata sådär framför en kamera så jag beundrar alla som driver en youtubekanal enormt mycket. SÅ duktigt gjort. 

Vi har iallafall bara fått positiv respons på vårt förra avsnitt och det är jättekul. Jag blir jätteglad och det får mig att vilja fortsätta trots att jag helst vill gömma mig under ett täcke och inte visa mig på 20 veckor (eller ja, förmodligen ännu längre). Aja, nog om det!

F har precis åkt iväg till jobbet och vi hann äta lite tårta innan han for. Idag ska jag träffa Emelie och äta lite sushi och imorgon ska jag äntligen få träffa en läkare igen. Är fortfarande inte kapabel till att jobba heltid då måendet är väldigt upp och ner från dag till dag men ska se vad han säger för något. Uppdaterar er senare om hur det blir såklart!

Vill iallafall visa vad jag köpte till mig själv igår! Blev en långklänning och en långkjol från BIKBOK.

Sen fick F ett par nya skor också! Han ”går sönder” alla sina skor så snabbt! Förstår inte hur han lyckas, haha..

Och så mina gravid-tabletter som hade tagit slut! Köper dom på apoteket för 139:- och jag gillar dom! Har dock inte testat några andra så har inte så mycket erfarenhet inom det alls.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish