Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Hej fina ni!

Mår ni bra? Vi mår bra och det blev återigen en sen kväll igår.. Jolie håller på att få tänder. Hon är inte missnöjd men vill helt enkelt bara inte sova på kvällarna. Hon vill vara med, tugga på allt, biter mig i brösten när vi ammar (AJ!) och petar sig konstant i munnen.. Tror hon satt vaken med mig och F till 23.00 igår.. Och efter det vill man ju andas ut en stund i soffan med. Så vi var i säng vid midnatt.

Idag ska F plugga, jag ska umgås med Tove och barnen och ikväll väntar ett event på min frisörsalong. Ska komma dit tidigare och få håret stylat. Så himla skönt och lyxigt det ska bli. =)

Önskar er en fin dag! Stor kram.

Igår kväll åkte vi till biblioteket, lämnade gamla böcker och lånade nya.

På kvällen gjorde F nyttig varm choklad. Så god är den! Recept hittar ni här. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish