Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

myFUJIFILM och Instax Mini

Inlägget är i ett annonssamarbete med myFUJIFILM och Instax Mini

Redan förra året bekantade jag mig med Instax Mini som ni kanske vet. Är helt såld på den kameran och har alltid med den när vi gör något lite mer speciellt. Sedan har vi en liten låda i Jasons rum där vi sparar alla fina bilder för att sedan kunna göra ett album av dom.

Tycker att denna kamera är så snygg och enkel också. Tänk att ha massor med sådana om man ex. gifter sig. Så kan alla gäster ta selfies och andra bilder på själva bröllopsfesten. Och så spara det i ett album sedan.. Åååh så roligt!

Jason älskar också kameran! Han kan fota med den helt själv.

Den är lätt att ta bilder med och har olika funktioner. Exempelvis kan du ställa in om du är inomhus eller om det är soligt/molnigt ute.

Här är lite familjebilder som vi tog med kameran nu i dagarna.

Vi har också beställt en personlig fotobok från Jolies första tid. Den kommer att bli perfekt att ge bort till henne sedan när hon blir äldre. Min mamma har sparat massor med album till mig från när jag var liten och det är alltid lika kul att kika i dessa tycker jag. Personliga fotoböcker kan man inte ha för många av!

Just denna fotobok heter ”Fotobok Briljant A3” och går att forma på många olika vis baserat på vad man själv önskar.

Såhär gör man:

Steg i processen:
1. Man väljer Kategori/Tema
2. Ladda sedan upp bilder
3. Inne i skapandet av fotoboken kommer följande verktyg upp:
  • Bild 
  • Filter 
  • Ram 
  • Text
  • Layouter 
  • Bakgrund (Finns massor med olika bakgrunder att välja mellan och man kan variera från sida till sida om man önskar)
  • Clipart (Finns massor med olika och roliga figurer att välja mellan och man kan lägga in hur många man vill

Som ni ser så finns det massor med roliga funktioner. Så man kan verkligen skapa en personlig bok med olika texter, bilder, bakgrunder, clipart.. Perfekt att spara minnen på detta vis eller göra en fin bok och ge bort i present till någon.

Hur fint!? Mina älskade barn! Är så nöjd med vår fina bok.

Jag har förresten ett super-erbjudande till er! Med koden JOSS30 får ni hela 30% på myFUJIFILMs sortiment! Klicka HÄR för att komma dit!

Och med koden JOSS10 får ni 10% på Instax Mini. Klicka HÄR!

Inlägget är i ett annonssamarbete med myFUJIFILM och Instax Mini

 

Kommentarer

  1. Sabina

    Hej! Tror inte min kommentar skickades. Har precis köpt denna kamera till vårat bröllop och undrar om det går att stänga av blixten? Tar vi kort i ett ljust rum eller ute så blir det bara en vit bild typ. Kram!

  2. Cassandra

    Precis som du nämner hade vi en sådan på vårt bröllop för snart 3 veckor sedan. Gästerna fick ta bilder på ett speciellt utvalt ställe där de också kunde välja mellan olika roliga ”masker”. De fick sedan sätta in dessa bilderna i gästboken och skriva en hälsning om man ville det. Jättekul att titta på!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh så roligt!! 🙂 Trodde jag var ny med idén men kul att andra tänker lika 😉 kram kram <3

  3. Elin

    Hej 🙂 jag skulle inte rekommendera att använda den till gästbok! Hört från flera håll att det tar ett par år ( 10-20 år kanske) så har bilderna blivit helt vita så det inte går att se något på dem längre 🙁 något att tänka på om någon här inne har tänkt använda i gästbok ♡

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad tråkigt 🙁 jag har hört jättebra om dessa dock.. Är du säker på att det var just denna bok? Kram <3

      1. Elin

        Inte självaste fotoboken utan jag menar använda den kameran att ta bilder med som gäster får klistra in och skriva något. 🙂 det är en så fin ide ( vi tänkte själva ha det nästa år) men efter att ha pratat med olika fotografer så sa de alla att fotorna bleknar så pass mkt så allt kommer försvinna tillslut 🙁

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är nog slutsåld nu men har länkat den flera gånger tidigare så kika lite längre bak i arkivet. Var för några veckor sedan, kram<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish