Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag och några punkter

– Idag kommer min familj hit. Vi ska slänga ihop någon god middag och så har vi lite fika att bjuda på. Ska bli trevligt som alltid när dom är här.

– Vi har fortfarande inte beställt virke till altanen. Men vi ska göra det nu ikväll! Ska bli SÅ kul att komma igång och få den gjort. Förhoppningsvis hinner den bli klar innan sommaren är slut, hehe =)

– Igår åt jag frukost med Tove på stan medan F tog med Jason på hotellfrulle. Dom fick lite egentid och jag fick lite kompistid. Jolie var med mig och sov i vagnen hela tiden. Så mysigt att det är tillräckligt varmt för att man ska kunna sitta ute nu.

Vi köpte också jordgubbar och satte oss på en bänk efter att vi hade gått lite i butiker. Och hur fin är inte Toves mage!? Tänk att deras lilla tjej kommer till världen i princip när som helst. SÅ spännande och guud vad vi alla längtar efter henne! 

– Igår klockan 23.00 så hade barnen ÄNTLIGEN somnat, hemmet var städat, vi hade hängt upp lite tavlor och ordnat med lite annat smått här hemma. Jolie brukar somna jättetidigt men hon var snuttig och mammig eftersom att hon håller på att få tänder. Men ja.. 23.00 så bestämde vi oss för att ha lite myskväll. Tog fram lite chips, oliver, kullamust.. Såg på lite avsnitt av Robinson och myste. Älskar att vara vuxen och att få bestämma själv över vad man vill göra och när man vill göra det =)

– Det känns så konstigt att sova utan F och Jason.. SÅ mycket plats i sängen men så tomt. F sover med Jason just nu men tanken är att Jason så småningom ska sova helt själv i sitt rum. Men vi tar det lugnt och lite som det kommer. Han älskar iallafall sitt rum och det är så roligt att se.

– Vi har ganska mycket inplanerat denna kommande vecka. Vi ska bland annat till BVC och så ska Jason till tandläkaren för att bekanta sig med miljön där. Den riktiga undersökningen blir sedan när han är tre år. Men kul att dom har ett besök innan det med.

– Köpte lite smått på stan igår fast jag egentligen inte skulle.. Köpte en stor pälsboll till min nyckelknippa (blir lättare att ha koll på dom med en stor nyckelring), ett par nya fransar och en jättegullig elefant som jag spanat på länge men inte köpt.

Elefanten fick flytta in hos Jolie!

– Jag köpte en monstera för några veckor sedan! Eller snarare var PÅ VÄG att köpa en.. Hittade en sådan fin inne på COOP och ville så gärna ha den. I kassan så säger kvinnan som ska ta betalt av mig plötsligt ”du vet väl att barnen kan bli förlamade av den där.. om dom får i sig saften”.. Jag trodde att hon skojade först men tydligen så menade hon verkligen allvar. Jag själv har ju noll koll och hon lät så säker. Så jag lämnade snabbt igen den och tackade för informationen. Googlade sedan och hittar inte alls sådan information nu, haha.. Blir så arg på mig själv att jag lämnade tillbaka den såhär i efterhand men i där och då så blev jag så himla avskräckt från att köpa den då hon verkade så säker på sin sak. Ni vet när man blir sådär ställd att man knappt vet vad man ska tänka. Och det kändes ju så självklart där och då att jag inte skulle ha den med tanke på det hon sa. Har ni hört något om detta? Stämmer informationen hon gav mig eller kan jag bege mig ut på monstera-jakt igen? Dom är ju så fina!

– Igår var vi på kosläpp! Vi missade tyvärr själva släppet men fick se korna efteråt, köpte glass och umgicks med fina vänner i ett par timmar. Supertrevligt!

Jason fick en godispåse i fiskedammen. 

Kommentarer

  1. Elina

    Hej! Måste bara fråga. Äter du vegetabilisk kost pga hälsa eller etiska skäl? Har sett en hel del äkta pälsprodukter här på bloggen hehe.. inget illa menat utan är bara nyfiken 🙂 Kram!

  2. Helena

    Hej hej! Jag undrar bara om Jolie har något mellannamn även om hur ni uttalar hennes namn, ber om ursäkt om du redan skrivit eller lagt upp något om det… Måste ha missat det i sådana fall. Jag tycker ni har valt så fina namn på era barn så blev lite nyfiken. Hoppas ni får ett härligt avslut på helgen! KRAM

  3. Sandra

    Tror givetvis inte att det är bra, men min dotter på 7 månader har då hunnit tugga på bladen innan jag har hunnit märka och det har inte blivit någonting… men det är kanske stjälkarna som innehåller mest vätska förstås… mer vet jag inte!

  4. Nicole

    Har en monsters i varje rum hemma, av olika sorter. Sonen är 2,5 år och har inte blivit förlamad än iaf haha! Tror du kan vara lugn & ge dig ut på jakt igen 🙂

  5. Kajsa

    Varför gick du på kosläpp? Korna är ju så glada för de varit instängda i små små ”burar” hur länge som helst. Mjölkindustrin är hemsk och det är tråkigt att ni går och tittar på det.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tänkte att det var roligt för Jason att få kika på korna. Vi var på Glassbonden här utanför Umeå och jag tycker att dom verkar ha otroligt välmående djur som mår bra. Sedan vet jag inte exakt men jag hoppas och tror att det är så. Förstår vad du menar, är medveten om att den industrin är hemsk! Men vi äter ju mjölkprodukter så är inte perfekt i det avseendet ändå. Kram

  6. Rebecka

    Hej! Nej vad tråkigt att kvinnan på Coop sa så, visst är monstera giftig men inte så att det skapar en förlamning, man får en brännande känsla i munnen då växtsaften är irriterande. Så du kan ge dig ut på monstera-jakt utan att behöva vara orolig och jag hoppas du hittar en ny som är lika fin! 😊

  7. Linda

    Jag har hört att den är giftig. Vet att några familjer med barn har gjort sig av med den pga de men inget just om förlamning men är den giftig känns ju bara de läskigt tyvärr. De är ju så fina! Kram

  8. Penny

    Det är verkligen olika i alla kommuner/ län…. våra barn går till tandläkaren jämt å ständigt för koll å bekanta sig med miljön gjorde dem när de va 1 år😄. Ingen vidare lönt enl mig för de vägrar öppna munnen för främmande människor och vid 2 års kontrollen så va de som nytt för dem igen.
    En annan fråga behöver inte svara 😉 dricker ni aldrig alkohol? Inget man måste eller bör göra med små barn ändå. Men ett glas rosé efter läggning ute på altanen är ju så gott enl mig. ( dricker typ 1 i månaden så ….. ja jag dricker ju inga mängder själv 😂)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 ja, det verkar vara himla olika! Nej, jag dricker typ några gånger per år, haha.. 🙂 kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish