Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Pasta med champinjonsås

Idag blev jag SÅ HIMLA SUGEN på hjulpasta (ni vet dom där runda) och det var verkligen det enda jag kunde tänka mig att äta till lunch. Var dock inte sugen på något alls till utan ville egentligen bara ha pastan som den var med lite ketchup men kände att jag måste få i mig lite mer än så och en enkel sås till blev därför perfekt. Jag älskar ju verkligen champinjoner så fick bli en champinjonsås!

Otroligt lätt och enkel att göra och går snabbt. Supergod också! Det enda jag gjorde var att steka champinjoner (man kan även hacka gul lök och steka tillsammans med svampen men jag gjorde inte det idag) i salt, peppar, soja och olivolja. Efter det hällde jag över massor med iMat från Oatly och tillsatte sedan några matskedar creme fraich med smak av franska örter. Hade även i lite fryst persilja och lät sedan allt puttra under tiden som pastan kokade. Precis innan servering slängde jag i några små tomater också. 

Åt såklart ute på balkongen då det har hunnit bli betydligt varmare. Så himla skönt med sommar! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish