Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Unnat mig

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Nu när nelly.com hade 20% på allt så köpte jag mig tre klänningar och ett par skor. Fick allt för 1500:- cirka så är jättenöjd (med tanke på att enbart skorna kostar typ 1200:- egentligen). Är så glad att jag äntligen klickade hem dom. Har ju suktat efter dom ett bra tag nu men varit lite för snål då vi har så mycket andra utgifter just nu =) Tror att klänningarna kommer att sitta fint över magen och den svarta klänningen fick jag faktiskt tips från en av er läsare om! Jag tog alla klänningar i min vanliga storlek S så att jag kan ha dom även när jag inte är gravid sen.

131270-0099_01

Här hittar ni skorna. 

058719-0081_01

Här hittar ni den grå klänningen

919409-0014_01

Här hittar ni den svarta klänningen

919381-3245_01

Här hittar ni den rosa klänningen

Kommentarer

  1. Emma

    Hej! Du är vegetarian ellerhur? Jag bara undrar hur du tänker när du köper skor av läder då? Inte alls något illa menat, jag bara tycker det motsäger sig själv om man är vegetarian. Men sen såklart är det upp till var och en vad man gör, vill bara förstå hur du tänker kring det. Tycker om din blogg jätte mycket! 😄 ha en fin dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Ja, jag väljer att inte äta kött men äter ägg och mjölkprodukter. Och köper skinn och saker i fjädrar/dun ibland <3 Ja, det är ju upp till var och en. Det känns okej för mig då jag vet att det är en "biprodukt" från livsmedelsindustrin. Stor kram och tack snälla för fina ord <3

  2. Amanda

    Åh älskar Johnny bulls!! Har precis fått hem ett par jag beställt. Kan tipsa om ett ellos ofta kommer ut med erbjudanden så som ”30% rabatt på valfri vara inkl bands”. Jag klickade hem mina med rabatt, känns alltid lite bättre då 🙂 kram!

  3. A

    Hej, jag har tänkt länge på om jag skulle vilja skaffa barn nu. Jag tänkte också att det är bättre att jag tar upp det med min sambo innan JAG! bestämmer att jag är redo, då jag vill att det är ett gemensamt beslut. Jag tog upp frågan för några dagar sedan och han blev jätteglad, han sa att han blev väldigt lycklig, chockad, men glad för han trodde inte alls att jag ville ha barn, i alla fall inte på väldigt länge. Så vi bestämde att jag ska sluta med mina p-piller och försöka, eftersom att det kan ta allt från någon vecka till flera år. Jag frgåade honom igår hurhan känner du kring allt det här, då han kanske hunnit smälta det lite. Och då hade det vänt.. eller att hanf rotfarande vill ha barn men att han börjat tänka på jobbet och det vi behöver göra på huset osv. Vi har köpt hus i år och det är lite grann vi behöver göra på det. Samt att min sambo inte trivs på sitt jobb och vill byta. Det kändes som att något togs ifrån mig, även om jag inte alls är gravid nu men jag blev ledsen, hade som intalat mig nu att det är dags och har äntligen slutat med p-pillrena. När jag fick se hans lyckliga reaktion när jag ställde frågan så blev jag så lycklig och började längta ännu mer. Han har rätt i det han säger kring jobb och huset, det är såklart lite att fundera på. Jag vet egentligen inte vad jag vill säga med det här inlägget, skönt att bara få ut det ur mig då jag inte berättat om det här för någon, jag vill överraska vår omgivning med att vi väntar barn, jag vill inte att de ska få veta innan att vi försöker eller vill försöka.
    Hur tänker du/eller dina läsare, är det klokt att vänta? Det är inte mycket vi ska göra på huset men det är klart att det kommer att kosta, och jag vill att han ska trivas med sitt jobb…
    Tack för en inspirerande blogg, Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! 🙂 <3 Men åh vad roligt att ni ville samma sak. Grattis till det 🙂 <3 Jag tror bara att det är positivt att han tar ett moget beslut gällande det istället för att hoppa in i det för snabbt. Det visar att han är mogen och redo och vill det bästa för er och barnet. Fint tycker jag. Jag tycker att ni ska sätta er ner tillsammans någon kväll och bara prata igenom hur ni ska lägga upp det hela. Om hur länge ska ni börja försöka mer på riktigt? Vad vill ni ändra på innan ni börjar försöka? Vad vill ni ha uppnått innan det? Och så strävar ni efter att se till att ordna allt ni vill innan ni börjar med bebisverkstaden 🙂 Kompromissa och ställ frågor så att ni vet var ni har varandra och inte har några frågetecken gällande det hela. Så kan ni mötas i mitten och komma fram till det bästa för just er <3 Tycker ni verkar så kloka båda två. STOR Kram <3 och tack för fina ord!

  4. Amanda

    Åh, skorna är så snygga! Jag har likadana fast i svart, men jag måste varna dig att såfort det blir kallt och snö ute kommer dom vara HELT värdelösa! Sulan är i ett material som fryser på en gång och gör att dom blir superhalkiga såfort du går ute. Sen fryser snö och is fast under dom vilket gör att om du går ute och sen går in i en butik så har du en isklump som sitter fast under…. jag har halkat SÅ många gånger och var in i butiken i luleå där jag köpte dom och hon sa att jag skulle gå till en skomakare och klacka om dom, men har man köpt ett par skor för 1300 kr så vill man ju helst att dom ska gå o använda..
    nu bor jag utanför göteborg och där är det ju inte så kallt eller någon snö så här fungerar dom bra.
    Tänkte bara varna dig och hoppas att dom blivit bättre i materialet sen jag köpte mina! 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men visst är dom! 🙂 åh så tråkigt 🙁 jag har ett par andra från samma märke som är lite högre och funkar jättebra på vintern med tjock strumpa i. Tror du dessa gör det? Eller är dom så extremt hala verkligen? Så tråkigt 🙁 får använda dom en stund i så fall och så lite mer till våren och nästa höst helt enkelt. Men tack för att du skrev det 🙂 STOR kram

  5. Katrine

    Älskar speciellt den rosa klänningen, du kommer att se så vacker ut i den! Och sen tänkte jag hur fint det är att dom använder också lite större och kurvigare modeller i bilder så som i bilden av den gråa klänningen. Så bra! Ha en härlig dag 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har inte riktigt haft tid på helgerna då jag vill prioritera familjetid då. Vi ses inte så mycket på vardagarna nämligen.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish