Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

En fråga som jag kanske har missat men vart ska ni bo när lägenheten är såld? Om huset inte är färdigt än eller hinner den bli färdigt innan dess eller hur tänkte ni där? 😊 hoppas du förstod min virriga fråga. Kram!

Hej finis! Om vi får lägenheten såld till ett bra pris nu så ska vi mellanlanda i en hyreslägenhet som vi får tillgång till i sommar. Anledningen till varför vi gör såhär är för att veta exakt hur mycket vi får ut av lägenheten rent ekonomiskt. Så slipper man fundera så mycket på det i ett helt år. Stor kram!

Ni har alltid så fint hemma! Har du nått bra tips och dela med mig av för och få bättre ordning? Tycker man går och plockar och plockar men det är två steg fram och två tillbaks känns det som när man är många och bor lite trångt, haha 😉 Har du något smart tips på vart man kan förvara posten t ex? Eller ‘kontorspapper’ om man inte har plats för en kontorshörna hemma..Kram!

Men ååh tack! Jag går precis som du och småplockar väldigt mycket och ofta. Tycker inte att det är särskilt jobbigt utan mår bra när det inte är stökigt och massor av grejer överallt. Sedan går det fort för mig att småplocka då vi har enkel förvaring och korgar att slänga ner grejer i. Då går det fort att städa och plocka! Om Jason exempelvis leker självständigt en stund eller sover så passar jag på att snabbt röja undan allt som han har dragit fram, torka eventuella matrester som ligger framme osv. Jag tror att det är viktigt att inte pressa sig själv till städning utan att enbart göra det om man vill och känner att man orkar. Är du redan trött så är det ju så mycket bättre att sova en stund när ens barn sover. Så pressa inte dig själv! Allt behöver inte vara fläckfritt och perfekt hela tiden. Vissa dagar skippar jag att städa helt under dagen och så hjälps jag och F åt när Jason har somnat för natten att få ordning och reda på hemmet. Vissa dagar orkar man helt enkelt inte ta tag i allt själv. Det är tillräckligt mycket jobb med att hålla sitt barn aktiverat och få i dom mat, få dom att sova osv.

Mina tips till att kunna hålla det städat på ett enkelt vis är iallafall ENKEL FÖRVARING! Det är verkligen A och O enligt mig. Att bara kunna slänga ner alla grejer på samma ställe tar ju bara någon minut. Jag ser vissa som har leksaker och sådant uppstaplat perfekt på olika hyllor och när barnen sliter ut det så tar det ju rätt så lång tid att ställa tillbaka. Jag har också dekorationer uppstaplade fint men det är enbart på ställen där Jason inte når 😉 Leksakerna får ligga i korgar och lådor för enkelhetens skull.

Viktiga papper, ”kontorspapper” och sådant förvarar vi i pärmar. Det är jättesmidigt tycker jag. Så köp ett gäng pärmar och få in allt där. Finns till och med fina pärmar man kan köpa och ha som inredningsdetalj om man vill =) Jag har en jättefin beige som får ligga framme i sovrummet där vi har allt från räkningar till viktiga papper och betyg från gymnasiet, hehe =) Hoppas att du fick lite tips iallafall, kram <3

Hej vad har ni för bilbarnstol och är ni nöjda med den? Kram 🎀

Vi har en Besafe izi plus och är supernöjda med den! Vi har den i färgen beige. Kram <3

Hur såg du ut när du var liten? Kan du inte visa bild? Är Jason mest lik dig eller F? 

13101072_10209308484450457_1875069113_n

Här har vi en bild på mig när jag är tre eller fyra år =) Jason är sjukt lik mig men också sjukt lik F så det är svårt att säga. Han är nog mest lik mig just nu men det går verkligen i perioder. Han har så mycket av Fs minspel och grimaser och så har han nog sin pappas läppar + att F hade lika stora kinder som Jason har när han var liten, hehe. Han har mina ögon fast blå iallafall =) Ska bli kul att se hur han ser ut när han blir äldre och vem han kommer att bli mest lik.

 

Kommentarer

  1. E

    Har alltid bara tänkt shit han är en kopia av F, men nu när jag såg denna bilden på dig som liten så var ni sjukt lika!

  2. Millie

    Alltså Gud så söt du va när du va liten, du är lika fin nu också såklart men alltså Jason är ju typ hur lik som helst på den bilden, kan du inte lägga ut en bild på dig,Fjodor och Jason bredvid Alltså när ni alla va små 😍 hade varit så kul å se. Kram <3

  3. Lindabrie

    Åh kan du inte göra ett inlägg om förvaringen ni har? Och den där pärmen blev jag nyfiken på, hur ser den ut? 🙂

  4. Caroline

    Men oj så lik Jason är dig! Ser ut att bara han på fotot! Fina killen <3 stor kram och tack för en bra blogg och för vi får följa ert husbygge!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish