Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Nails By Effi

Igår besökte jag min fina nagelteknolog och nära vän Effi för att få nya naglar igen. Jag ska dit om cirka tre veckor igen för att göra mina naglar inför förlossningen och då ska vi köra på helt naturliga. Igår körde vi på silverglitter och nude och jag är helt förälskad i dom! Hon är så duktig och proffsig och är ni sugna på att fixa naglarna i Göteborg så rekommenderar jag er varmt att besöka henne. 

Hon har precis flyttat in till stan och sitter nu högst upp på avenyn i helt fantastiska lokaler. Jag blev helt paff när jag kom in då det var en riktig dröm. Högt i tak och fantastisk inredning. Sprang runt som en tok och fotade allt i hela salongen typ, haha. Exakta adressen är Engelbrektsgatan 26 och ni kan boka tid eller höra av er med frågor till henne på 0735200708. Hon håller även på med styling och makeup. Vill ni se mer av hennes naglar kan ni kika in på instagram under namnet @nailsbyeffi. =)

Mina nya naglar och en liten bit av dom fantastiska, nya lokalerna. Jag verkligen älskar denna stil både på golv, väggar, tak och inredning. Såå fint!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish