Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Har två barn idag

Hej fina ni och god morgon!

Jag fick en rejäl sovmorgon av F då jag var vaken till tre i natt. Tove och Adrian sov över här och när barnen hade somnat så passade vi på att ha ansiktsmask, inpackning och städa rent våra sminkväskor. Åt jordgubbar och choklad och pratade massor. SÅ underbart och välbehövligt! Och så himla skönt att vara fin i håret och ha rensat ur allt smink. Ska inhandla och komplettera med lite nytt nu inom kort. Jag behöver bland annat en ny concealer då dom jag har använt nu är helt slut. Jag använde mig av Make Up Store – Cover all mix och Estee lauders double wear. Har älskat dom båda! Har ni tips på några andra bra concealers? Tipsa gärna i så fall! Det är ju så roligt att testa lite nytt ibland.

Idag har vi Adi här hela dagen och han ska sova över tills imorgon. Just nu tar alla killar en powernap och jag passar på att kika in här lite snabbt. Önskar er en toppen dag! Stor kram <3

13900471_10210636432128319_2110958809_n 14502077_10210636432168320_708683046_n 14527374_10210636432248322_727041211_n

Igår fick vi äntligen upp två hyllor. Dessa är från IKEA och båda gick på typ 250:-! Så värt =) Växten köpte vi på Buketten och påsen hade jag sedan innan. Min nya och fina vas som jag förhandsbokade på presenten.se för längesedan har äntligen kommit och den är SÅ fin. Är förälskad i den! Har ju en svart och stor vas från Klong sedan innan men denna är helt klart en ny favorit! Tavlan på Jason har förresten en av Fs systrar målat. Tycker den är så härlig och han ser ut som en liten gangster på den, hehe. Han var som tjockast och hade som störst kinder när hon målade honom. Det var i vintras. Så fin är den iallafall och ger lite personlig känsla till hemmet.

Kommentarer

  1. Cassandra

    Jag gillar också make up store cover all mix men efter att ha testat MAC pro longwear concealer gillar jag den mer. Den är guldvärd ☺️

  2. Julie

    Jag har testat ALLT. Och nu är jag fast för YSL s concealer. Den räcker perfekt men inte så det blir kakigt. Du måste prova den!!!

  3. Sy

    Verkligen söt och charmig tavla! 🙂
    Apropå concealers så ska Kat Von Ds vara bra om man vill ha något väldigt täckande. Har hört mycket gott om E.l.f. och NYX concealers också, har testat några olika och gillar, men det beror ju på vad man har för behov! 🙂 IDUN tycker jag det pratas mycket om men är med min ekonomi dyrt. H&Ms egna har ju mycket, är billigt och lättillgängligt. Inte testat deras concealers/foundations på länge dock.
    De och många fler märken finns det som inte testar på djur och är fria från djurdelar! 😉 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish